Pikachu beszélni és nyomozni is fog a jövőre érkező Pokémon-filmben

ugytudjuk.hu
2018. november 13. kedd, 09:02
Igen, jól olvasod. Előzetesünk is van.

Jövő tavasszal mutatják be a mozik az új Pokémon-filmet, amiben az emberek és a Pokémonok között tökéletes egyensúlyban élnek. Pikachu hangját nem más adja, mint Ryan Reynolds (Deadpool).

 

A Detective Pikachu (itthon Pokémon - Pikachu, a detektív címen fog futni) első előzetesből kiderül, hogy a címszereplő igazi dumagép, de az emberek közül senki nem érti a beszédét. Kivéve persze a főhős Timet (Justice Smith), aki egyből be is szervezi a sárga cukiságot egy kis nyomozásba.

 

POKÉMON Detective Pikachu - Official Trailer #1

POKÉMON Detective Pikachu - In Theaters May 11, 2019 http://www.detectivepikachumovie.com/ https://www.facebook.com/detectivepikachumovie/ https://twitter.com/DetPikachuMovie https://www.instagram.com/detectivepikachumovie/ The world of Pokémon comes to life! The first-ever live-action Pokémon movie, "POKÉMON Detective Pikachu" stars Ryan Reynolds as the titular character in the first-ever live-action movie based on the iconic face of the global Pokémon brand-one of the world's most popular, multi-generation entertainment properties and most successful media franchises of all time.

 

A premier május 10-én lesz az Egyesült Államokban, a magyarországi bemutatóról hivatalos infó egyelőre nincs.

 

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás