Fotó: Tarnavölgyi Zoltán

A Jóska Bátyám nevű Facebook-oldalon bukkantunk rá Kiss Vivienre, aki elindult a Miss Europe Continental Hungary szépségversenyen. A 22 éves nardai lányra azért hívták fel külön posztban a figyelmet, mert egy gazdálkodó család tagja, és ő is aktívan kiveszi a részét a mezőgazdaság mindennapi feladataiból. A traktor vezetés vagy egy kis szerelés sem probléma számára.

 

Jóska Bátyám

Vivien Kiss egy gazdálkodó család tagja, aki aktívan kiveszi a részét a mezőgazdaság mindennapi feladataiból. Emellett szépségével is büszkélkedhet, így benevezett a Miss Europe Continental Hungary...


Vivien egyébként Ausztriában tanult, a német nyelvet perfektül beszéli és ezen kívül angolul és horvátul is szívesen társalog. Imádja két kiskutyáját és szabadidejében lovagol.

 

A versenyen sajnos nem ő nyert, és a közönségszavazáson is volt, aki több szavazatot szerzett nála, de nálunk mindenképpen ő a befutó.

 

comments powered by Disqus

Mobilszolgáltatóknak adta a tűzoltók tömlőszárítóját a kőszegi önkormányzat, ezért kellett másikra költeni a temetőre szánt pénzből. A tömlőszárítóból antenna lett. Temetkezni urnásan lehet a városban, másra nincsen hely.

Hazánkban a halnak meg a legtöbben kezelhető rákbetegségekben az EU-ban, és mivel a kórházi fertőzések aránya is katasztrófa, a szuperbaktériumok erre rátehetnek egy lapáttal.

Napról napra hidegebb lesz.

Persze ott a tömegközlekedés is, a bérlet olcsóbb.

Szerelme is a nézők között volt, mikor megtörtént a tragédia.

Egészítsd ki a mondatot!

Twitter megosztás Google+ megosztás