Farkas Csaba (b.), Rudolf Péter és Hende Csaba az Őrvidékház egyik rendezvényén (Fotó: orvidekhaz.hu)

Hende Csaba szombathelyi irodája kiköltözik a 11-es Huszár úti laktanyából

Farkas Bazsi
2019. március 11. hétfő, 15:55
Helyette a belvárosban lesz a fideszes országgyűlési képviselő új helye.

Pár napja még dekormatrica is hirdette a Nagyszálló mellett, hogy hamarosan itt lesz Hende Csaba fideszes országgyűlési képviselő irodája. Bár közben a matricát eltávolították közben több forrásunk is megerősítette, hogy valóban a Mártírok terére költözik a politikus irodája. 

 

Ez egyébként nem csak földrajzi költözködést jelent, hanem egy korszak lezárultát is. Hende eddig a 11-es Huszár laktanya főépületében rendezkedett be. Itt volt a képviselői irodája, valamint több hozzá köthető, az ő támogatását élvező intézmény is. Ilyen volt például az Őrvidékház és a Szülőföld Kiadó is. 

 

Ebbe a helyiségbe költözik Hende Csaba szombathelyi irodája

 

Mindkét intézményt Farkas Csaba vezette, aki 2014-ben az önkormányzati választásokon az 5-ös körzetben képviselőjelöltje volt a Fidesz-KDNP-nek. A körzetet végül Czeglédy Csaba (Éljen Szombathely!-MSZP-DK-Együtt) nyerte meg.

 

Most úgy tudni, Hende nem csak elköltözik, de az Őrvidékházat és a Szülőföld Kiadót is magára hagyja, Farkas Csabával együtt. Farkas a választásokon sem került szóba, mint lehetséges jelölt. Véleménykülönbség volt a helyi ügyeket illetően, Hende ezért tehette Farkast és ezzel együtt az intézményeket is parkolópályára.

 

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás