Görögországban folytatja a szombathelyi nevelésű focista

Vágvölgyi Bálint
2018. szeptember 13. csütörtök, 14:59
Az Atromitosz FC játékosa lett.

A Rangadó.hu információi szerint megvan Ugrai Roland új csapata: az ötszörös magyar válogatott támadó - aki 2009 és 2014 majd 2015 és 2016 között volt a Hali játékosa -  a görög élvonalban szereplő Atromitosz FC játékosa lett. Az átigazolást egyelőre nem erősítették meg hivatalosan a felek.

 

Ugrai a szezont a DVTK-ban kezdte, de Busai Attila mellett vele is közös megegyezéssel bontott szerződést a klub, miután mindkét játékost a  tartalékcsapatba száműzte a szakmai stáb a DVSC elleni harmadik fordulós vereséget követően.

 

Az Atromitosz FC a görög bajnokságot két meccsen szerzett négy ponttal kezdte, ezzel az élmezőnyhöz tartozik, jelenleg az ötödik. A tavalyi szezonban a negyedik lett a klub, így indulhatott az Európa Ligában, ahol a fehérorosz Breszt ellen esett ki.

 

A keretben ott van a szintén magyar válogatott Megyeri Balázs, így Ugrainak lesz ismerőse. Érdekesség, hogy a csapat Wikipedia-oldalán már ott szerepel Ugrai neve, szóval tényleg csak a hivatalos bejelentés van hátra. A Rangadó elérte Ugrait, aki azonban egyelőre nem szeretné kommentálni a hírt.

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás