Fotó: Benkő Sándor / szombathely.hu

Nem elég jó a Haladás Sportkomplexum a szombathelyi városi bálnak

ugytudjuk.hu
2018. október 8. hétfő, 15:53
A városi elit éves nagy mulatsága új helyre kerül.

A Facebookon fedeztük fel, hogy jövőre újra a megyeszékhelyre érkezik a megyebál, ezzel újra együtt rendezik a szombathelyi városi bállal.

 

Megvan már az időpontja is: január 12.

 

Sőt, úgy tűnik, hogy tavaly mégsem annyira jött be a Haladás Sportkomplexum VIP-terme se. Az esemény helyszíneként ugyanis az Agora MSH-t adták meg.

 

Bár Hende Csaba a tavalyi bálban még azt mondta, hogy a stadion VIP-terme a város társadalmi életének fontos helye lehet és Puskás Tivadar is reményét fejezte ki, hogy minél többen kedvet kapnak ahhoz, hogy a stadionba vigyenek majd hasonló rendezvényeket, úgy tűnik, hiába.

 

Kép a tavalyi városi bálról, háttérben a stadionnal - Fotó: Benkő Sándor / szombathely.hu

 

A szombathelyi Fidesz alelnöke, a stadiont vezető Gál Sándor néhány hete még azt nyilatkozta, hogy a VIP-vendéglátás terén vannak kiaknázatlan területei a sportkomplexumnak. Ami azt illeti, nem egyetlen báltól lenne nyereséges a stadion üzemeltetése, de éppen ezen a bálon vesznek részt rendszeresen olyan cégvezetők, akik esetleg tényleg láthatnának potenciált a stadionban.

 

Gál Sándor: A VIP vendéglátás és a hirdetési terület segíthet a Haladás Sportkomplexum fenntartásában

Gál a létesítmény negyedik vezetője, holott a stadiont még egy éve sem adták át. Gál Sándor a szombathelyi Fidesz alelnöke, megválasztásakor a Haladás VSE kézilabda szakosztályának vezetője volt.

 

Természetesen megkerestük az illetékeseket a bállal kapcsolatban, de a megyétől és a várostól is későbbre ígértek tájékoztatást. A facebookos eseményre itt lehet feliratkozni.

 

comments powered by Disqus
Twitter megosztás Google+ megosztás