BZ
2018. október 17. szerda, 19:15
Tettenérték, amint egy padon ült.

A 444 írta meg, Gödöllőn ma elítélték az első olyan hajléktalant,

 

akit azért vittek be a rendőrök, mert hajléktalanként hajléktalan életmódot folytatott, azaz az utcán élt.

 

A törvény értelmében ugyanis hétfő óta tilos életvitelszerűen az utcán tartózkodni.

 

A férfit kedd este érték tetten a rendőrök, amint egy padon ült. Felszólításuk ellenére nem akart a hajléktalanszállóra menni, így előállították, majd ma bilincsben vitték a Gödöllői Járásbíróságra.

 

A hontalan férfi ügyvédje a 444-nek elmondta, azért nem akart hajléktalanszállóra menni, mert ott rendszeresek a konfliktusok, az erőszak és a lopások is.

 

A rendőrség 30 napos elzárást kért volna a férfire, aki végül megúszta egy figyelmeztetéssel, miután megígérte, hogy a jövőben barátainál próbálja meghúzni magát, vagy mégis bemegy a szállóra.

 

Varga Zoltán ügyvéd azt nyilatkozta a 444-nek, hogy az elítélt hontalan nem problémás ember, sokan ismerik, korábban mérnökként dolgozott, de elvesztette lakását, nagyon rossz állapotban van. Azt sem tudni, mikor figyelmeztették a férfit a rendőrök, ugyanis az eljárást eleve csak akkor indíthatták volna el, ha 90 napon belül háromszor felszólítják.

comments powered by Disqus

Az NB1 utolsó helyezettje fogadja az NB2 utolsó helyezettjét.

Azt mondjuk így már nehéz eldönteni, hogy a műsorszám, vagy a reakciója a döbbenetesebb.

Néhány tízmilliót érő lakásukért embertelen körülmények közt tartották szerencsétleneket.

Mobilszolgáltatóknak adta a tűzoltók tömlőszárítóját a kőszegi önkormányzat, ezért kellett másikra költeni a temetőre szánt pénzből. A tömlőszárítóból antenna lett. Temetkezni urnásan lehet a városban, másra nincsen hely.

Hazánkban a halnak meg a legtöbben kezelhető rákbetegségekben az EU-ban, és mivel a kórházi fertőzések aránya is katasztrófa, a szuperbaktériumok erre rátehetnek egy lapáttal.

Napról napra hidegebb lesz.

Persze ott a tömegközlekedés is, a bérlet olcsóbb.

Twitter megosztás Google+ megosztás