Fotók: BZ

Egy fiatal fodrász újragondolva hozta vissza Szombathelyre a klasszikus borbélyszalonok világát

Jutányos Áron
2019. március 6. szerda, 07:07
A Mr. Barber szalonjában megkapja a férfi az eleganciát és a magabiztosságot.

Nyári Bálint Szelestey utcai szalonjába lépve, az embernek az a benyomása támad, hogy nem is fodrászhoz érkezett, hanem csak átugrott vendégségbe a barátaihoz.

 

Aztán amikor a stílusos borbélyszékre téved a szemünk, már tudjuk, hogy jó helyen járunk.

 

 

Ez az a szalon, ahol egy férfinak igazi élmény lesz a hajvágás, de erről majd később.

 

Mielőtt Bálint belekezdett volna frissen érkezett, de láthatóan állandó vendége újravarázsolásának, visszaélve annak türelmével, röviden váltott velünk pár szót.

 

 

Szakmáját eredetileg Magyarországon kezdte, majd Strasbourgig jutott, ahol hajgyógyászatot is tanult, így mára igazi szakértője a férfi fejbőrnek. Bálint nevetve meséli, tíz éve még a szülei padlásán nyírta a frizurákat, mára pedig beért a sok munka és a kitartás, amikor néhány éve megnyithatta Szombathely első igazi modern barber shopját.

 

 

Kis kihagyás után aztán néhány hónapja újra nyitott, a Mr. Barber Exclusive azóta a Szelestey utca 33-ban a régi BLA-BLA üzlet helyén újra várja vendégeit.

 

Miért érdemes kipróbálnod?

 

Mert itt olyan teljes körű szolgáltatást kapsz, hogy nem tudsz majd nem visszatértni.

 

Legyen szó hajvágásról, szakállvágásról, ápolásról, tanácsadásról, mindezt precízen és elegánsan kapod, megfelelő szakértelemmel. Kell ennél több egy magára adó férfinak?

 

Dehogy. Ettől függetlenül Bálint nem áll meg itt.

 

 

Modern felfogásban gondoskodik a várakozó vendégekről is. Mivel előfordul, hogy 2-3 haver, kisebb baráti kör, sőt, nem egyszer édesapa és fia együtt érkezik, a sorukra várakozók akár PlayStationön is kikapcsolódhatnak, vagy összemérhetik tudásukat.

 

Leírva furcsa lehet, de nem túlzás, amikor azt mondjuk: kikapcsolódni járnak ide a vendégek és megújulva távoznak.

 

A Mr. Barber Exclusive üzletben megvásárolhatók azok az amerikai, itthon ritkaságszámba menő haj- és szakállápoló termékek is, amikkel Bálint is dolgozik.

 

 

A fiatal borbély szívesen ad tanácsot minden érdeklődőnek, mit mire érdemes használni, mit csináljunk, ha dúsabb hatást akarunk elérni, vagy éppen csak érzékeny fejbőrünket szeretnénk ápolni. Nem kedveli a sok vegyszert tartalmazó, nagy forgalomban kapható termékeket, de mindig van valami ötlete, ottjártunkkor minket is ellátott néhány tanáccsal.

 

Tudtad, hogy néha kifejezetten egészséges sörrel hajat mosni?

 

A részleteket nem áruljuk el, a válaszért keresd Bálintot a Mr. Barber borbély szalonban a szombathelyi Szelestey utcában!

 

Előtte

 

Utána

 

A Mr. Barber Exclusive szalonját itt éred el:


Szombathely, Szelestey utca 33. (a Vörösmarty utca sarkán, a régi BLA-BLA üzlet helyén)
Facebook: facebook.com/barberszombathely
Telefon: + 36 20 477 9896

 

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás