Az apja szerint nem erőszakolták meg a négy éves kislányt Cegléden

Fehér Buda
2018. október 11. csütörtök, 07:46

Tegnap írtunk arról, hogy sokkos állapotban kellett kórházba szállítani egy román kislányt egy ceglédi munkásszállóból. A kórházban kiderült, hogy eltört a combcsontja, valamint az is, hogy a kislányt megerőszakolhatták. Egyelőre nem tudni, hogy ki lehetett a tettes, mert a munkásszállón rengetegen laknak.

 

Megerőszakoltak egy 4 éves kislányt Cegléden egy munkásszállón

Sokkos állapotban vitték kórházba azt a román kislányt, aki szüleivel együtt egy ceglédi munkásszállón lakott. A gyerek a lábát fájlalta és erősen vérzett, a kórházban derült ki, hogy eltört a combcsontja. A kislányt egy budapesti kórházba vitték. Itt vált világossá, hogy a lábát eltörték, szexuálisan bántalmazták, megerőszakolták. A rendőrség ismeretlen tettes ellen nyomoz.

A kislány édesapja a Borsnak adott megdöbbentő nyilatkozatot. Szerinte ugyanis nem erőszakolták meg a lányt, hanem baleset érte Az apa azt mondta a lapnak, hogy sosem hagyják magára a kislányt, így történt ez vasárnap is. Elmondása szerint együtt dolgoztak a munkásszállónál, amikor egy ötszáz kilós súly ráesett a gyermekre.

 

A párnak van egy második gyermeke is, szintén kislány. A Bors úgy tudja, hogy őt veszélyeztetettség miatt elvette a családtól a gyámhatóság, míg a testvérét már kétszer meg kellett műteni a kórházban.

 

A rendőrség a lány édesanyjának a testvérére gyanakodott, őt hazugságvizsgálóra kötötték, de átment a teszteken.

comments powered by Disqus
Twitter megosztás Google+ megosztás