Ahogy már tegnap megírtuk,  a sereghajtó Szombathelyi Haladás az utolsó tíz percben emberhátrányban futballozva 1-0-ra kikapott a Honvédtól a labdarúgó OTP Bank Liga 12. fordulójának szombati játéknapján. A Halinak sorozatban ez volt az ötödik veresége, és immár nyolc mérkőzés óta nyeretlen a csapat.

 

Utolsó perces góllal kapott ki a Haladás

A sereghajtó Szombathelyi Haladás az utolsó tíz percben emberhátrányban futballozva 1-0-ra kikapott a Honvédtól a labdarúgó OTP Bank Liga 12. fordulójának szombati játéknapján. A házigazdáknak sorozatban ez volt az ötödik vereségük, és immár nyolc mérkőzés óta nyeretlenek. A tabellán második Honvéd az ezt megelőző három idegenbeli találkozóján nem tudott győzni, most egy 91.


A meccs után Horváth Ferenc, a Hali edzője ezt a csodálatos nyilatkozatot hozta össze az M4 kamerái előtt. Egyszerűen imádjuk!

 

M4Sport

„Fel kell áldoznunk egy kecskét a kör közepén, más ötletem nincs" - így a Haladás vezetőedzője, Horváth Ferenc a Honvéd elleni fájó vereség után. A forduló összes nyilatkozatát itt találjátok:...


Amúgy a Honvéd ezzel az hajrában szerzett Danilo-góllal nyert:

 

M4Sport

Jól tartotta magát a sereghajtó Haladás, helyzetei is voltak, a Honvéd viszont begyötörte a győztes találatot Danilo révén, így tartja második helyét a tabellán.


 

comments powered by Disqus

Mobilszolgáltatóknak adta a tűzoltók tömlőszárítóját a kőszegi önkormányzat, ezért kellett másikra költeni a temetőre szánt pénzből. A tömlőszárítóból antenna lett. Temetkezni urnásan lehet a városban, másra nincsen hely.

Hazánkban a halnak meg a legtöbben kezelhető rákbetegségekben az EU-ban, és mivel a kórházi fertőzések aránya is katasztrófa, a szuperbaktériumok erre rátehetnek egy lapáttal.

Napról napra hidegebb lesz.

Persze ott a tömegközlekedés is, a bérlet olcsóbb.

Szerelme is a nézők között volt, mikor megtörtént a tragédia.

Egészítsd ki a mondatot!

Twitter megosztás Google+ megosztás