Ó, egy gödör! - Kátyújavítási mozgalom indul

Unyatyinszki György
2019. január 8. kedd, 12:01
Nincsenek szavak.

A tüntetési hullám miatt rengeteg O1G felirat lepte el az ország különböző városát, sokan ruhájukon hordják. Debrecenben a helyi webkamerák képe előtt zajlott egy érdekes párbaj a tiltakozók és a közterületesek között: a frissen leesett hóba húzták a feliratot, a kivezényelt munkás(ok) pedig igyekeztek azt eltüntetni. Hasonló helyzet volt a fővárosi Margit híd lábánál is korábban, ami ugyan tele van rajzolva és firkálva, de a közterületfenntartó rendre csak az "Orbán egy g*ci" feliratot tüntette el.

 

Utóbbi tapasztalatok mentén hívnák életre az "Ó, egy gödör!" mozgalmat. Ha valaki egy kátyúval találkozik, akkor azt "jól láthatóan rajzolja körbe", illetve írja mellé, hogy 1G, azaz egy gödör van ott. A mozgalom kitalálói arra építenek, ha az O1G feliratot ilyen szorgosan próbálják eltüntetni a legtöbb helyről, akkor a közutak állapotára is figyelmet felhívó O1G-vel jelölt kátyúkat is eltüntetik.

 

 

Ó egy gödör - O1G

Új tematikus oldalt indítottunk a Jogállamot profillal párhuzamosan Ó egy gödör -O1G névvel. Szeretnénk ha minél többen csatlakoznátok, és aktívan részt vennétek a projektben! A projekt célja hogy...

 

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás