Esküvőjére készült a csornai meccsen tragikus hirtelenséggel elhunyt focista

VPP
2018. november 13. kedd, 09:55
Szerelme is a nézők között volt, mikor megtörtént a tragédia.

Ahogy arról nemrég mi is beszámoltunk,  pár napja meg kellett szakítani a Csorna - Lébény megyei első osztályú mérkőzést, mert a Csorna 28 éves játékosa, Sipőcz Tamás mérkőzés közben összeesett és elhunyt. A helyszínre kiérkező mentők sikeresen újraélesztették a játékost, de kicsit később, az oldalvonal mellett a mentőautóban végül elhunyt. 
 

Sipőcz menyasszonya minden meccsen kint volt és szurkolt szerelmének, a tragédia napján sem volt ez másképp, így saját szemével nézte végig, ahogy szerelme összecsuklik a pályán - tudta meg a Blikk. A jegyespár jövő nyáron házasodott volna össze, már az időpontot is kitűzték. 


"Bennünket is lesújtott Tamás halálának a híre, hiszen soha semmilyen problémája nem volt az egészségével. Felfoghatatlan, hogy egy huszonnyolc éves fiatalemberrel ilyen szörnyűség történhet. A menyasszonyával egy évvel ezelőtt vásárolta meg álmai otthonát, egy közös családi házat. Amellett, hogy jövőre mondták volna ki a boldogító igent, már a családalapítást is tervezték. Csendes, mosolygós, tisztelettudó és végtelenül segítőkész ember volt, mindenben számíthattam rá." – nyilatkozta a lapnak Takács Lajos, a Répcementi SE elnöke, ahol négy idényt töltött el Sipőcz.


A Csornai Sportegyesület ma este 18 órakor tar megemlékezést a dénesfai focipályán. Az a kérésük, hogy a részvétnyilvánítók vigyenek magukkal mécsest és gyertyát. 

 

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás