Úgy tűnik, Andrew Lincoln előbb ott hagyja a Walking Deadet, mint sokan hitték. A színész távozását még az évad premierje előtt bejelentették, a fanok viszont eddig úgy gondolták, hogy csak a szezon végével, valamikor tavasszal kell búcsút inteniük Rick Grimes karakterének.

 

A sorozatot futtató csatorna, az AMC, eddig minden rész leírását jóval előbb beharangozta, most azonban valami furcsaság történt. A kilencedik évad epizódjainak összegzését ugyanis a nyolcadik részig tették közzé, viszont a hatodik rész leírása kimaradt a szórásból. Rick karakterének még a nevét sem említik a 7. és a 8. rész ismertetőjében, ebből a rajongók arra következtetnek, hogy még ősszel kiderül, hogy hogyan távozik Rick a sorozatból.

 

Lincolntól Norman Reedus veszi át a stafétabotot, ezután tehát Daryl karakterére fog összpontosítani a lassan tíz éves sorozat.

 

comments powered by Disqus

Az NB1 utolsó helyezettje fogadja az NB2 utolsó helyezettjét.

Azt mondjuk így már nehéz eldönteni, hogy a műsorszám, vagy a reakciója a döbbenetesebb.

Néhány tízmilliót érő lakásukért embertelen körülmények közt tartották szerencsétleneket.

Mobilszolgáltatóknak adta a tűzoltók tömlőszárítóját a kőszegi önkormányzat, ezért kellett másikra költeni a temetőre szánt pénzből. A tömlőszárítóból antenna lett. Temetkezni urnásan lehet a városban, másra nincsen hely.

Hazánkban a halnak meg a legtöbben kezelhető rákbetegségekben az EU-ban, és mivel a kórházi fertőzések aránya is katasztrófa, a szuperbaktériumok erre rátehetnek egy lapáttal.

Napról napra hidegebb lesz.

Persze ott a tömegközlekedés is, a bérlet olcsóbb.

Twitter megosztás Google+ megosztás