A 444 szúrta ki, hogy megjelent a Magyar Közlönyben a lakástakarékpénztárakról szóló törvény módosítása, vagyis Áder János aláírta a módosítást, így az hatályba lépett. Az állam ezentúl nem ad támogatást a lakástakarékpénztári megtakarításokhoz.

 

A módosítást nyaktörő sebességgel nyomták át a Parlamenten, tegnap tartottak róla vitát, ma pedig már hatályba is lépett. A kormányzat egyébknt nem indokolta, hogy miért szüntetik meg a támogatást, amit több millióan vettek már igénybe. 

 

Öröm az ürömben, hogy felmenő rendszerben vezetik ki a programot, így az indítvány az eddig megkötött szerződéseket nem érinti, azokra a futamidő végéig jár az évi maximum 72 ezer forintos állami támogatás. 

comments powered by Disqus

Az NB1 utolsó helyezettje fogadja az NB2 utolsó helyezettjét.

Azt mondjuk így már nehéz eldönteni, hogy a műsorszám, vagy a reakciója a döbbenetesebb.

Néhány tízmilliót érő lakásukért embertelen körülmények közt tartották szerencsétleneket.

Mobilszolgáltatóknak adta a tűzoltók tömlőszárítóját a kőszegi önkormányzat, ezért kellett másikra költeni a temetőre szánt pénzből. A tömlőszárítóból antenna lett. Temetkezni urnásan lehet a városban, másra nincsen hely.

Hazánkban a halnak meg a legtöbben kezelhető rákbetegségekben az EU-ban, és mivel a kórházi fertőzések aránya is katasztrófa, a szuperbaktériumok erre rátehetnek egy lapáttal.

Napról napra hidegebb lesz.

Persze ott a tömegközlekedés is, a bérlet olcsóbb.

Twitter megosztás Google+ megosztás