Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt

Kiesett az élvonalból a Szombathelyi Haladás

ugytudjuk.hu
2019. május 11. szombat, 18:50
Hazai pályán verte a Mezőkövesd a vasi csapatot.

Az OTP Bank Liga 32. fordulójában szombaton 17 órakor a Szombathelyi Haladás a Mezőkövesd-Zsóry vendége volt, írják a Haladas.hu-n. A hazaiak fehér felsőben, fekete nadrágban és fehér sportszárban, a vasiak zöld mezben, fehér nadrágban és fehér sportszárban futballoztak. Az első negyed óra izgalmak nélkül zajlott le, habár a vasiak kezdeményeztek többet.

 

A 20. percben cserélni kellett a Haladásban, Király úgy sántikált le a pályáról, helyére Rózsa állt be. Az első félidő végére egyik csapat sem talált fogást a másikon, így 0-0 volt az állás.

 

Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt

 

A második félidő elején a Haladás egy szép kis ziccert hagyott ki, Golodiuk passzolt a jobb szélen Funshóhoz, aki éles szögből, nyolc méterről a bal kapufát találta telibe. Tíz percre rá pedig a Mezőkövesd talált a hálóba, Pekár jobb oldali beadását Moutari hat méterről laposan a kapu közepébe lőtte, így 1-0 lett az állás. A meccs vége felé elkeseredetten rohamozott a Haladás, tudták, hogy az életben maradáshoz nyerni kellene. Az álláson azonban már nem tudtak javítani, így a csapatnak búcsúznia kell az NBI-től 

 

Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt

 

A szombathelyi játékosok a gyepre roskadva fogadták az eredményt. Volt, aki feküdt, volt, aki ülve nézett maga elé. Horváth Ferenc valamennyi játékosához egyenként odament, és megpróbálta megvigasztalni őket.

 

MEZŐKÖVESD-SZOMBATHELYI HALADÁS 1-0 (0-0)

Mezőkövesd, játékvezető: Solymosi

Mezőkövesd: Szappanos - Farkas, Pillár, Katanec, Eperjesi - Szeles, Bertus - Cseri, Pekár, Vajda - Drazic.

Haladás: Király - Habovda, Jagodics, Tamás, Mohl - Dausvili - Németh Márió, Golodiuk, Rui Pedro, Ivanov - Funsho

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás