keresés

972 hír találató "Bazsó Bálint" felhasználótól.

Felújítják a Kunszigeti utat Győrben

2021. május. 16. 20:33
Öt hónapig tart a munka, kerékpárutat is építenek. Mivel ez az egyetlen út Pinnyédre, az alpolgármester türelmet kér a lakosságtól.

Hetvenéves ígéret valósulhat meg, mégsem lehet felhőtlen a csepeliek öröme

2021. május. 16. 20:33
Teljesen felújított pálya, új szerelvények, belvárosi és metróhálózati kapcsolat. Hetven éve várnak arra a csepeliek, hogy megvalósuljon az ígéret és végre modern, gyors, átszállásmentes módon kapcsolódjon a kerület a fővároshoz. Mégsem lehetnek teljesen elégedettek az ott élők, lévén a fejlesztésből a kerület déli része kimarad.

Ungár Péter: A szociális szektor összeomlásával jár, ha pár százan felmondanának

2021. május. 16. 20:22
A Vas megyei LMP országgyűlési képviselője szerint a szociális területen dolgozó ápolóknak is meg kell kapniuk az egyszeri 500 ezer forintos bérkiegészítést.

A szombathelyiektől is függ a közbringa rendszer továbbfejlesztése

2021. május. 16. 20:22
Hamarosan Szombathelyen is megjelenik a közbringa, avagy kerékpármegosztó rendszer. A városvezetés a rendszer kihasználtságától és népszerűségétől teszi függővé a továbbfejlesztést.

Itt az ideje tudomásul venni: az autóvezetés nem alapjog, és nem is való mindenkinek

2021. május. 16. 20:22
Büntetőfékezések, emberkedések, gyalogos gázolások, cserbenhagyások. Az utóbbi hetek elrettentő példái mutatták meg, hogy ideje leszámolni azzal a gyakorlattal, hogy szinte bárki jogosítványhoz juthat, sőt, súlyos bűncselekmények elkövetése után pedig vissza is kaphatja.

Závecz: Nagyobb eséllyel győzné le Ungár Péter Hende Csabát

2021. május. 16. 16:45
Mind Ungár Péter, mind Czeglédy Csaba erősödött tavalyhoz képest, a DK a legnépszerűbb ellenzéki párt, az ellenzéki összefogás pedig győzne Szombathelyen. Számok, statisztikák, százalékok szerelmesei ide, itt a legfrissebb kutatás!

Rendkívüli siker: Szibériai tigriskölykök születtek a Kecskeméti Vadaskertben

2021. május. 16. 15:42
Szibériai tigriskölykök (Panthera tigris altaica) születtek a Kecskeméti Vadaskertben - közölte az állatkert vezetése.

144 ezer kiértesített regisztrált csütörtöktől Pfizer-oltást is tud online foglalni

2021. május. 15. 16:13
Várhatóan a közeljövőben is lesz online foglalható Pfizer-oltás, a beérkező vakcinaszállítmányok és az abból első körös oltásra kiosztható oltóanyagok számától függően - közölte a koronavirus.gov.hu csütörtökön.

Egy darabig még biztosan marad a dízelromantika a Balaton északi partján

2021. május. 15. 14:36
Ismét eredménytelen lett ugyanis a Balatonfüred-Tapolca-Keszthely közötti vasútvonalak villamosításának tervezésére kiírt tender.

1 2 3 ... 98