Valakik megpróbálták lefoglalni a Mindenki Sárvárért Mozgalom domain nevét

Fehér Buda
2019. június 16. vasárnap, 16:25
A dolog érdekessége, hogy nem is Sárvárról, hanem Kunszentmiklósról próbálkoztak.

“Érdekes dolgok történnek Sárváron” - mondta Németh Zsolt az Ugytudjuknak azzal kapcsolatban, hogy valaki, vagy valakik, megpróbálták megvenni a Mindenki Sárvárért Mozgalom domain nevét. A sárvári ellenzéki összefogás polgármesterjelöltje azt mondja, hogy megdöbbenve figyeltek fel arra a tényre, hogy a mindenkisarvarert.hu domaint Kunszentmiklóson próbálták regisztrálni, illetve lefoglalni.

 

Németh Zsolt elmondta, hogy a mozgalmuk azért alakult, mert szeretnék, hogyha Sárváron az ellenzéki erők, kivétel nélkül, teljes egyetértésben együtt lennének, közösen gondolkoznának és a város jövőbeni töretlen fejlődéséért együtt dolgoznának. A képviselő szerint rengeteg probléma vár még megoldásra a városban, ilyen például a parkolás problémája, vagy a sárvári utak állapota. Németh úgy tapasztalja, hogy az utóbbi időben előjöttek olyan hangok, amelyek rosszindulatból, az önös céljaik érdekében, vagy esetleg néhány tízezer forintért gyengíteni akarják a sárvári összefogást. 

 

Németh azt üzeni ezeknek a hangoknak, hogy a városban két releváns politikai erő van: a jelenleg regnáló Fidesz, illetve a Mindenki Sárvárért Mozgalom és a Híd a Jövőnkért Egyesület keretében szakmapolitizáló összefogás. Azt mondja, hogy bárki, aki ezeken az erőkön túl a saját önös céljait, vagy esetleg a felbérlői érdekeit tartja előbbre valónak, azok semmiképp sem a város érdekében kívánnak fellépni, hanem a jelenlegi hatalmat támogatják.

 

A sárvári képviselő szerint a városnak az az érdeke, hogy erős lobbiereje legyen, és azoknak is lehessen képviselete, akiknek eddig nem volt. Azt mondja, hogy az összefogás a gyengéknek védelmet, a rászorulóknak segítséget, a tehetségeseknek védelmet nyújtana, miközben tisztességes hozzáállást biztosítanának a közpénzekhez. Németh végül azt is elmondta, hogy szívesen látják az összefogásban azokat, akik ezeket az eszméket támogatják.
 

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás