Új oldaláról mutatkozik be Freddie

Vágvölgyi Bálint 2020-11-17 16:17:18
Magyarország egyik legmeghatározóbb férfi hangja csodálatos önfeltáró dallal jelentkezik, megérkezett az „Ezt akartad"!

Nem titok, hogy Freddie legtöbb dalszövege egy zenébe írt kitárulkozás is, amin keresztül közelebb kerülhetünk hozzá, és ezt most sincs másképp. Legújabb kiadványa igazán felkavaró tartalommal érkezik, hiszen az énekes most nem rejti véka alá véleményét!

„Hiszek abban, hogy az életünkben sok minden jelentéssel bír, ebben a dalban ezt szerettem volna elmondani. Nemrég súlyos szaruhártya gyulladásom volt, ahol az orvosok több esélyt adtak annak, hogy nem jön rendbe a látásom. Sportemberként tripla gerincsérvet kaptam komoly ülőideg gyulladással. Az első azért történt, mert nem láttam a szememtől, mindent, jóhiszeműen, kérdés nélkül elhittem, önmagamat háttérbe szorítva. A második eset nem azért történt, mert túlvállaltam volna magam egy edzés során, hanem mert mindent elkövettem a szabadságom eléréséért, cipelve rengeteg súlyt sokszor másokért is"- mesélte Freddie, majd hozzátette: „Tudnunk kell, hogy mindannyiunkkal csak annyit tehetnek meg mások, amennyit engedünk nekik, ez a mi felelősségünk".

Freddie - Ezt akartad (Official Music Video)

Facebook: https://www.facebook.com/Freddieofficial/ Instagram: https://www.instagram.com/freddiemusicofficial/ Zene, szöveg: Patocska Olivér Hangszerelés, ze...

Az „Ezt akartad" Patocska Olivér és Barabás Dávid keze alatt született meg, akikkel Freddie közös szerzői projektet indított, amivel maximálisan tud azonosulni. Az új track is egy ilyen szerzemény, őszinte, megmondó és elképesztő tartalommal bír.

„Ez egy társadalmi kórkép, természetesen az én szemüvegemen keresztül. Igyekszünk rámutatni arra, hogy hiába erőszakolnak ránk valamit - legyen az magatartás, vagy alapvető értékrend - ha azzal nem vagyunk képesek azonosulni, biztosan távol maradunk az önmegvalósítástól. Rámutatni arra, hogy "Lehetünk bárkik akit mások akarnak, de csak egy ideig..."

Az énekes arra is felhívja a figyelmet, hogy az életünk során el kell érnünk, hogy tiszteljük magunkat, hiszen enélkül más se fog minket. Erre pedig nem csak a dalszöveg, hanem a klip is ráerősít.

Szeretnénk érzékeltetni, hogy nem biztos, hogy a sokak által követett út a helyes út,  azért mert mások által ki van taposva, még nem biztos, hogy ugyanazt az utat járva mi nem épp távolodunk önnön céljainktól, álmainktól. Ebben a mindenkit elnyomó, gyengébbeken átlépő világban nem kell minden áron sorba állni, ha másban hiszünk, és igenis bízzunk magunkban, tiszteljük magunkat."

A videóklip koncepciója szerint Freddie több olyan szituációba keveredik, ahol ki kellett állnia önmagáért. Elsőként tanár szerepbe bújik, ahol a rakoncátlan diákokkal és számonkérő szülőkkel kell szembenéznie, de az orvosi köpenyt is magára vette. A jelenetben plasztikai sebészt játszik, aki nem hajlandó beavatkozást végezni egy kiskorún. Hogy mi sül ki az egészből, az innen kiderül.

Szólj hozzá!

Kiss & Go táblákat tesznek ki több győri óvoda és bölcsőde közelébe

Reggel és délután pár percig parkolójegy váltása nélkül lehet várakozni.

1,4 millióval kopasztották meg, pedig elsőre nem hitte el a csalók meséjét

Az elkövető első telefonhívását megszakította, másodjára azonban a tettesek mégis meg tudták győzni arról, hogy bankszámláját támadás érte.

Kihelyezett hulladékudvar lesz Gyirmóton szombaton

A MOHU Zrt. kérésére a beszállítani kívánt hulladékot a kihelyezett gyűjtőhelyen hulladék fajtánkként mérlegelni szükséges.

Szétverte a börtöncellát egy férfi a szombathelyi börtönben

Cselekményével közel 200 ezer forint kárt okozott.

Napos, gomolyfelhős idő várható pénteken

A legmagasabb nappali hőmérséklet 15 és 20 fok között valószínű.

Bebes István, körmendi polgármester feljelentést tesz, mert közadatokat jelentetett meg az Ugytudjuk.hu

A város első embere szerint üzleti titok egy közpénzből felújított, nemzeti vagyonnak minősülő épület üzemeltetésére tett pályázati ajánlat.

MÁV: Szombattól folytatódik a tavaszi utómunkálat a győri fővonalon

A Budapest–Győr–Hegyeshalom vonalon a karbantartás második fázisa érinti az S10-es, S12-es és G10-es járatokat, a szombathelyi Savaria IC-ket és a soproni InterCityket.

„Rohadjon meg minden kék!” – 80 nap elzárás jár a szombathelyi rendőr fenyegetéséért

Bíróságról börtönbe szállítás közben fenyegetőzött a rab.

A szentiváni civil jelölt Pintér Bence polgármesterjelöltségét támogatja

Pintér Bence egyesülete pedig úgy támogatja dr. Balog-Farkas Renátát, hogy nem indulnak el a szentiváni körzetben.

Kapott-e fizetést Jagodits Zsuzsa?

A szombathelyi Fidesz képviselőjelöltje annak a Haladásnak a kommunikációs vezetője, ahol hónapok óta nem volt fizetés. A városi közgyűlésben megint téma volt a foci.

Ököllel mellkason ütötte volt párját a szombathelyi férfi

A nő nyolc napon túl gyógyuló súlyos sérülést szenvedett.

Szakadozik a felhőzet csütörtökön, de lehet zápor

A legmagasabb nappali hőmérséklet 10 és 17 fok között valószínű.

Mire számíthat a cserbenhagyó ittas vezető?

Magyarországon a KRESZ egyértelműen tiltja a járművezetők számára az alkohol fogyasztását, illetve a járművezetést ilyen esetekben.

Elküldték Kuznyecovot az ETO-ból

Két hónapig volt vezetődedző.

Péntektől teljesen lezárják a szombathelyi Rumi utat

A Szőlős utca és a "mozaikos" kereszteződés között fognak aszfaltozni.

Nyomoz a rendőrség a csepregi önkormányzat körül

Ismeretlen tettes ellen sikkasztás vétsége miatt tettek feljelentést.