Többen is piásan vezettek Vas megyében

Ugytudjuk.hu

2018-12-23 09:21:00
Volt dolguk a rendőröknek.

A járőrök 2018. december 23-án egy személygépkocsival közlekedő tatai lakost igazoltattak a megyeszékhelyen. Az intézkedés során a férfivel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért előállították. A gépjárművezetővel szemben – járművezetői engedélyének elvétele mellett – járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a Szombathelyi Rendőrkapitányság büntetőeljárást indított.

Ugyancsak alkohol fogyasztását követően ült volán mögé 2018. december 22-én az a nagysimonyi lakos is, akit Celldömölkön ellenőriztek a rendőrök. A férfivel szemben felmerült a gyanú, hogy alkohol fogyasztását követően vett részt kocsijával a közúti forgalomban, amit a vele szemben alkalmazott alkoholszonda is igazolt. A sofőrrel szemben – járművezetői engedélyének elvétele mellett – járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult.

A rendőrök 2018. december 22-én Szentgotthárdon igazoltattak egy gépkocsival közlekedő helyi lakost. Az ellenőrzés alá vont férfinél szintén felmerült a gyanú, hogy alkohol fogyasztását követően ült volán mögé, amit a későbbi vizsgálatok eredményei is igazoltak. A férfi nem tartotta magánál a vezetői engedélyét, ezért vele szemben engedély nélküli vezetés miatt szabálysértési eljárást, ittassága miatt pedig büntetőeljárás indított a Körmendi Rendőrkapitányság.

Szólj hozzá!

Dézsi: 2025-től mérséklődik a szolidaritási elvonás

Az elvont összeg egy részét vissza lehet majd igényelni közlekedésfejlesztésre.

Helyreigazítás

Szabó Jenő rokona tavaly szeptemberben eladta cégét.

Mégsem szervezi ki a Győr-Szol a városüzemeltetést a WHB leányvállalatának

A vezérigazgató a közgyűlésen jelentette be, hogy nem írják alá a szerződést, mert túl drága. Új közbeszerzést indítanak.

Baleset miatt torlódik a forgalom az M1-esen Győrnél

Szalagkorlátnak ütközött, majd hídpillérnek hajtott egy autószállító tréler.

Kétszer lógott meg a törvény elől a drogdíler

Győr határában vette le először a nyomkövetőt.

Megválasztotta köztársasági elnökké Sulyok Tamást a parlament

A szavazás előtt a DK, a Momentum, az MSZP, a Jobbik és a Párbeszéd képviselői kivonultak az ülésteremből.

Elfogadta a parlament Novák Katalin lemondását

Jelenleg Kövér László látja el az államfői feladatokat.

Az Éljen Szombathely is Horváth lemondását követeli

Önmagában is felháborító, hogy egy ilyen cselekmény miatt elítélt bűnöző magát mentegető írásának egy önkormányzati képviselő teret ad - írják közleményükben.

A rozáceás bőr ápolása – hasznos tippek, javasolt kozmetikumok

Kipirosodott, égő arc, kínzó viszketés – bizonyára már hallottál róla, de ha jó ideje küszködsz is vele, ez a cikk segíthet néhány hasznos tipp által. 

Megrongálták a Radnóti-szobrot Pannonhalmán

Felfesztítették a rácsot, letörték a szobor fejét.

Ezért:

Pökhendi választ adott Horváth Gábor fideszes szombathelyi képviselő arra a kérdésünkre, hogy miért tűnt el Facebook-oldaláról a K. Endre ártatlanságát bizonygató bejegyzés.