Máhr Tivadar, sárvár alpolgármestere (B), és Vámos Zoltán, a Sárvár Aréna főigazgatója (J). Forrás: Facebook / Máhr Tivadar

Szombathelyi fideszesek sorra kapják az igazgatói székeket Sárváron

ugytudjuk.hu
2019. november 29. péntek, 15:44
Egyre több embert menekítenek át.

Nemrég írtunk arról, hogy egyre több emberét menti át a Szombathelyi Fidesz Sárvárra. Akkor még csak találgatni lehetett, hogy ki kerül majd a sárvári fürdő élére, a tegnapi testületi ülésen azonban eldőlt:

 

 

Kántás az előző ciklusban a Fidesz színeiben volt önkormányzati képviselő Szombathelyen, és nem mellesleg ő is érintett abban a VasiVizes botrányban, amiben a vezérigazgató 60 millió forintot akar elkölteni a távozó dolgozók végkielégítésére. 

 

Az újonnan épült Sárvár Aréna is a Fidesz egyik szombathelyi emberében találta meg az igazgatóját

 

Azonban nem Kántás az egyetlen igazgató, aki Sárváron találta meg az új munkahelyét. A 3,4 milliárd forintból épülő Sárvár Aréna élére ugyanis Vámos Zoltánt állították, aki nemrég még a Fidesznek kampányolt, az őszi önkormányzati választások alatt ő volt a kormánypárt szombathelyi irodájának mozgósítási kampányfőnöke.

 

Máhr Tivadar

GRATULÁLOK AZ 50 ÉVES BARABÁS SZAKKÖZÉPISKOLÁNAK! Sor került a Barab... ás György Műszaki Szakgimnázium és Szakközépiskola 50 éves jubileumának záróünnepségére, ahol a város nevében köszönthettem a tanárokat, a diákokat és a meghívott vendégeket. Kiemeltem, hogy a Barabásban nem szakmát, hanem hivatást tanulhatnak a fiatalok.

 

A Sárvár Arénában a szombathelyi Fidesz egyik másik embere, Polgár Lívia is megtalálta a helyét. Ő korábban a szombathelyi polgármesteri kabinetiroda vezetője volt. Az októberi önkormányzati választáson a Joskar-Olán indította el a Fidesz, ám itt alulmaradt. Nem kellett sokáig várnia az új munkalehetőségre, az Ugytudjuk úgy értesült, hogy Polgár lesz a hétvégén átadásra kerülő Sportcsarnok vezetőhelyettese. 

 

Olvasóinknak egyébként már ismerős lehet a neve, Polgár ugyanis tagja volt annak a delegációnak, ami megpróbálta eltussolni a botrányosra sikerült Lake Placid-i eseményeket:

 

A fideszes Lendvai Ferenc el akarta tussolni a szombathelyiek zaklatási botrányát

Farkas Bazsi Rendőrségi kiszállás, távoltartási rendelkezés - megjött a lake placidi rendőrség válasza. Június közepén kaptunk hírt róla több forrásból is, hogy botrány kísérte a magyar csapat részvételét a januári Nemzetközi Téli Diákjátékokon. Még rendőrségi kiszállást is emlegettek forrásaink. A Nemzetközi Diákjátékok egy szlovénok által életre hívott verseny, aminek most már a világ minden pontjáról vannak résztvevői.

 

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás