Szombathely adta az ihletet a Fidesz legújabb kedvenc propagandaszavának

ugytudjuk.hu
2019. november 7. csütörtök, 08:07
Találós kérdés következik.
Mi az? Szombathelyen tesztelték először, mára odáig fejlődött, hogy a fővárosi közgyűlés alakulóülése kapcsán a Fidesz propagandacsatornájának számító TV2-n is ezt a szót szajkózták.

 

Na, kitaláltad?

 

Segítünk: szivárványkoalíció

 

Emlékezetes, az előző ciklus utolsó félévében, amikor a Fidesz elveszítette többségét, majd az ellenzéki összefogás sikeresen elkezdte vezetni a várost, központi utasításba adta A Párt, hogy a képviselők szivárványkoalíciónak nevezzék az összefogást. Ezt Koczka Tibor, egykori fideszes alpolgármester interjúban is megerősítette. Ha valaki, ő tudta, milyen a Fidesz működése belülről.

 

Úgy tűnik, továbbra is ezt használják az ellenzéki összefogással működő önkormányzatokra. Legutóbb a Fidesz propagandacsatornáján egy a Fideszhez köthető szervezet, a XXI. Század Intézet vezető elemzője is lelkesen szivárványkoalíciózta a fővárosi vezetést.

 

 

Az persze érthetetlen, hogy a szivárványozással miért gondolják, hogy rossz. A szivárvány mindenkinek tetszeni szokott, egy sokszínű fizikai képződmény, ami mindig mosolyt csal az emberek arcára.

 

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás