HIRDETÉS

Szemtanúkat keres a szombathelyi rendőrség egy közlekedési konfliktust követő bunyó kapcsán

Vágvölgyi Bálint
2019. július 18. csütörtök, 14:20
Ha láttad, jelentkezz!

Ahogy azt korábban már mi is megírtuk, a rendőrök július 15-én, hétfőn intézkedtek Szombathelyen, a Muskátli utcában egy Ford típusú személyautóval közlekedő, 30 éves szombathelyi lakossal szemben, aki egy közlekedési konfliktust úgy oldott meg, hogy belerúgott egy személygépkocsiba, majd annak sofőrjét is bántalmazta.

 

A Ford vezetőjének elmondása alapján, a tettlegességet megelőzően, 10 óra 30 perc körül a Muskátli utcában, a Dolgozók útja felől a Szent Imre herceg útja irányába autózott, amikor azt vette észre, hogy a vele szemben közlekedő, ismeretlen típusú járművet megelőzni szándékozó, BMW típusú személygépkocsi áttért az ő forgalmi sávjába. Azért, hogy az ütközést elkerülje, a Ford sofőrje fékezett és lehúzódott az útpadkára.

 

A körülmények tisztázása érdekében a hatóság kéri azoknak a jelentkezését, akik az eset idején Szombathelyen, a Muskátli utcában közlekedtek és a bántalmazást megelőző szituációval kapcsolatban bármilyen érdemleges információval rendelkeznek.

 

A Szombathelyi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki az esetet látta, vagy annak körülményeivel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a 06/94/414-040-es telefonszámot, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a „Telefontanú” ingyenesen hívható, 06/80/555-111-es zöldszámán, vagy a 112-es központi segélyhívószámon.

 

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás