Pustahvar is távozik a Falcóból

Vágvölgyi Bálint
2019. január 7. hétfő, 09:42
A fehérorosz légiós maradna Magyarországon.

A BB1 információi szerint, a Falco fehérorosz válogatott erőcsatára, Alekszandar Pustahvar távozik a sárga-feketéktől. Ő lehet a második "áldozata" Govens visszatérésének, ugyanis a 31 éves irányító-hátvéd hiába szerepelt a magyar válogatottban, a szabályok értelmében a bajnokságban továbbra is légiósnak (nem hazai nevelésű játékosnak) minősül, így viszont egy időben hét külföldijük volt a sárga-feketéknek. Azóta már hivatalos lett Julian Norfleet távozása, ő Pakson folytatja pályafutását.

 

Bár a kosaras szakportál úgy tudja, a szakmai stáb maximálisan elégedett volt Pustahvar hozzáállásával és teljesítményével, őt eleve csak Evan Bruinsma pótlására igazolták a szombathelyiek (a november 10-január 10-ig terjedő időszakra), akik nem tervezik hatodik légiós foglalkoztatását, és Pustahvar sem szeretne “létszám fölötti” maradni, inkább játszana.

 

 

Bruinsma már visszatért a sérvműtétje után, így Pustahvar a hétvégi, Sopron elleni találkozót már civilben nézte a padról. Hivatalosan még nem jelentett be újabb távozót a Falco, a BB1 szerint erre hamarosan sor kerülhet.

 

Pustahvar tervei között szerepel, hogy a szezont Magyarországon fejezné be, néhány csapat már érdeklődött is felőle.

 

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás