Fotó: Vágvölgyi Bálint
Vágvölgyi Bálint
2018. november 5. hétfő, 14:25
Bruinsmán kívül további három légiós is sérüléssel bajlódik.

Nincs könnyű helyzetben Gasper Okorn a Falco vezetőedzője a holnapi, Szolnok elleni FIBA-kupa meccs előtt, ugyanis öt légiósából négy sérüléssel bajlódik. A sárga-feketék hivatalos honalapján Pichler Gergely technikai vezető beszélt a nehéz körülményekről.

 

"Kezdjük azzal, hogy Bruinsma holnap még valószínű, hogy játszhat, utána azonban sérvműtétje lesz, minen bizonnyal 4-6 hét kihagyás vár rá."

 

"Ron Curry a DEAC elleni meccsen deréksérülést szenvedett, jelenleg is kezeléseket kap, erősen kérdőjeles, hogy beveti-e őt Okorn mester. Julian Norfleet ugyancsak a hétvégi, debreceni bajnokin a csípőjére kapott egy ütést, ezzel bajlódik, kedd délelőtt derül ki, pályára léphet-e az Olaj ellen. Stefan Balmazovic bokasérülése ellenére úgy tűnik vállalja a meccset, de a végső szót az orvosok véleménye alapján a vezetőedző mondja majd ki."

 

A Falco-Vulcano Energia KC Szombathely - Szolnoki Olaj KK mérkőzés kedd este 7 órakor kezdődik az Aréna Savariában. Ez lesz rövid időn belül a harmadik összecsapása a két csapatnak, a bajnokságban simán nyert a Szolnok, a nemzetközi kupában viszont csak 3 ponttal voltak jobbak a szombathelyieknél. Ahhoz, hogy megmaradjanak a Falco továbbjutási esélyei, minimum 4 pontos siker kéne holnap.

 

comments powered by Disqus

Néhány tízmilliót érő lakásukért embertelen körülmények közt tartották szerencsétleneket.

Mobilszolgáltatóknak adta a tűzoltók tömlőszárítóját a kőszegi önkormányzat, ezért kellett másikra költeni a temetőre szánt pénzből. A tömlőszárítóból antenna lett. Temetkezni urnásan lehet a városban, másra nincsen hely.

Hazánkban a halnak meg a legtöbben kezelhető rákbetegségekben az EU-ban, és mivel a kórházi fertőzések aránya is katasztrófa, a szuperbaktériumok erre rátehetnek egy lapáttal.

Napról napra hidegebb lesz.

Persze ott a tömegközlekedés is, a bérlet olcsóbb.

Szerelme is a nézők között volt, mikor megtörtént a tragédia.

Egészítsd ki a mondatot!

Twitter megosztás Google+ megosztás