Fotó: falcokc.com

HIVATALOS - Korábbi játékosával pótolja a több hétre kieső Bruinsmát a Falco

Vágvölgyi Bálint
2018. november 7. szerda, 18:04
A válogatott koaras idén nyáron távozott, most visszatér Szombathelyre.

Ahogy már hétfőn megírtuk, a Falco egyik legjobb játékosa, Evan Bruinsma sérvműtét miatt előreláthatólag két hónapig nem állhat majd a sárga-feketék rendelkezésére. Az amerikai amerikai erőcsatára tegnap este a Szolnok elleni FIBA-kupa meccsen játszotta utolsó meccsét. Bruinsma 24 perc alatt 10/3-as pontmutatót, 3 lepattanót, 1 gólpasszt és 1 labdaszerzést ért el.

 

A Falco ma délután a hivatalos honlapján jelentette be, hogy Alekszandar Pustahvar, a csapat korábbi fehérorosz válogatott játékosa visszatér nyári távozása után.

 

"A műtét előtt álló Bruinsma már haza is utazott Amerikába, ezért úgy döntöttünk, hogy november 10-január 10-ig terjedő időszakra pótolnunk kell őt. A játékosügynökök ajánlatait áttanulmányozva úgy határoztunk, hogy  Szombathelyen már jól ismert Alekszandar Pustahvar szerződtetése mellett tesszük le a voksunkat. Szása időközben már alá is írta a szerződését hozzánk. Bízunk benne, hogy gyorsan felveszi a ritmust és segítségünkre lesz már a jövő héten" - nyilatkozta Gráczer György, a Falco ügyvezetője.

 

Pustahvar várhatóan már a héten bekapcsolódik a Gasper Okorn vezette edzésmunkába.

 

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás