Nagyon úgy tűnik, hogy az ingyen ételcsomagok mellé szavazólapokat is adtak Pécsett

ugytudjuk.hu 2019-10-13 18:43:00
Különös dolgot szúrt ki egyik olvasónk az ATV Híradójában, amelyben a délelőtt történt pécsi dulakodásról esett szó.

Történt ugyanis, hogy mikor az ATV riportere, Szalai Péter Pécsett dolgozott, olyan információ birtokába jutott, miszerint az egyik önkormányzati épületben csomagokat osztanak.

Mikor Szalai Gyimesi Gáborral, a Jobbik önkormányzati képviselőjével együtt odaérkezett, hogy érdeklődjenek, miért is van nyitva vasárnap az iroda és mi az oka, hogy rengeteg ember lézeng a környéken ételcsomagokkal a kezükben, nem várt dolog történt. Amellett, hogy összevissza beszéltek és egymásnak ellentmondó válaszokat adtak (egyikük pl. azt állította, hogy önkormányzati dolgozó, utána pedig már a Jobbik alkalmazottja). Hirtelen a jobbikos képviselőt a falhoz nyomták, a riportert pedig többször megütötték.

A sztori nemrég le is ment az ATV híradójában, ahol egyik olvasónk kiszúrta, hogy ugyanott, ahol a bizonyos csomagokat osztogatták, szavazólapok is voltak az asztalon. A vágóképek magukért beszélnek. A kérdés az, hogy vajon mi történhetett? Mit kerestek abban az irodában szavazólapok?


Már eddig is sikerült lefülelni jópár stiklit, itt meg is tudjátok nézni, mikről van szó.

Szólj hozzá!

Ezek a kültéri párnák passzolnak egy modern teraszhoz

Egy hosszú nap után mindenkinek jólesik, amikor egy kényelmes és puhán párnázott kerti kanapén ejtőzik a családdal, a barátokkal.

Ötmillió forint gyorssegéllyel támogatja a Katolikus Karitász a vihar sújtotta településeket

Narda, Felsőcsatár, Horvátlövő, Vaskeresztes, Pornóapáti, Szentpéterfa részesül az adományból. Várják a további felajánlásokat.

A kerékpározás hatékonysága a klímaválság közepette

Miközben küzdünk a hanyatló társadalmi egészség és a Föld leépülésének egymást keresztező válságai ellen, egy vészjósló valóság bontakozik ki a hőmérsékletben, amely hatással van a kerékpáros közlekedésre is. A biciklizés integrált megközelítést valósít meg a környezeti és társadalmi kihívások mérséklésében.

Vitézy Dávid: Határidőig kezdeményezzük a szavazatok újraszámlálását

76-szor annyi érvénytelen szavazat született, mint amennyi a különbség köztük Karácsony Gergellyel.

2 millió forintra büntettek egy sárvári kutyatartót, mert az állat kiszökött és megtámadott egy nőt

Kötelezték arra is, hogy a kutyát szigorúbb körülmények között tartsa.

Hasznos tippek, ha évforduló alkalmából ajándékozod meg a párod

A hírekben gyakran hallani olyan eseteket, amikor egy-egy évfordulós ajándékozás rosszul sült el. Ha el akarjuk kerülni a hasonló szituációkat, akkor mindenképp érdemes elég időt és energiát rászánni arra, hogy megtaláljuk a párunknak a tökéletes meglepetést. 

Nem úgy tűnik a szavazási adatok alapján, hogy Győr „fideszes város” lenne

A Fidesz 40, a képviselőjelöltjei 37, Dézsi 30 százalékot szerzett vasárnap a városban. A Tisza is nagyon közel volt a kormánypárthoz.

Így hagyta ott Magyar Péter az ATV stúdióját

Rónai Egon műsorvezető szerint Magyar nem mondott igazat azzal kapcsolatban, hogy a csatorna nem számolt be folyamatosan a politikus kampányáról.

Kalandozás Törökországban

Törökország az úgynevezett tömegturizmusnak is kedvelt helyszíne, hiszen az emberek ezrével hevernek a török riviéra strandjain, élvezik az all inclusive hotelek szolgáltatásait, az ország kultúráját pedig legfeljebb egy isztambuli city breaken szívják magukba.

A Békéscsaba indul a Haladás "helyén" az NB II-ben

A MLSZ felkérését a klub "tisztelettel és köszönettel" el is fogadta.

Donáth Anna lemondott a Momentum éléről

A választási kudarc miatt döntött így.