Fotó: Fiba.com

Okorn a BL-meccs után: "Szívből és akaratból közel tudtunk maradni"

BZ
2019. október 17. csütörtök, 09:47

Szerda este a magyar bajnok Falco KC lejátszotta első mérkőzését a Bajnokok Ligája főtábláján.

 

A JDA Dijon vendégeként, tisztes helytállással 19 ponttal, 87-68 arányban kapott ki. Ez egyébként a papírformának megfelelő eredménynek tekinthető.

 

A mérkőzés után nyilatkozott Gasper Okorn vezetőedző a csapat hivatalos honlapjának"Becsülettel felkészültünk a francia csapatból, tudtuk, mire számíthatunk, mit fogunk kapni és ez 100%-ban meg is valósult a tegnapi mérkőzés során." - mondta, majd hozzátette, sajnos a Falcóra tudták erőltetni akaratukat. Okorn szerint nagyon sok volt a 87 kapott pont és túl sok volt az eladtott labda is.

 

"Már az első félidőben is rengeteg hibával játszottunk, de szívből és akaratból még közel tudtunk maradni, de sajnos a végére elfogyott a lendület és a sok hiba, ahogy a kosárlabdában megszokott, megbosszulta magát."

 

Elmondta, még fejlődni kell tranzíciós védelemben és a visszaérkezésekben is.

 

Fotó: Fiba.com

 

A 22 pontot szerző Filipovity Márkó szerint tudták, hogy nem lesz könnyű a mérkőzés, de bíztak abban, hogy egy jó csatát vívhatnak az erősebb bajnokságból érkező Dijonnal.

 

"Az összecsapás végére kijött a fizikális különbség és nagyon sok gyors indításból, könnyű kosarakat kaptunk. A következő mérkőzéseken erre oda kell figyelnünk, hogy sikeresek lehessünk." - tette hozzá a játékos.

 

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás