Németh Ákos: Köszönöm Lendvai Ferencnek, hogy elindított a műszaki pályán

Farkas Bazsi 2019-03-31 16:55:00
Az LMP-s politikus egykori technika tanára volt a Fidesz szombathelyi frakcióvezetője.

A hétvégén megjelent a szombathelyi polgármester sajtósának családi vállalkozásában kiadott Szombathelyi Hírlap második száma. Az újság címlapján egy montázs, “A bolsevik tempó” cím fölött politikusok és újságírók arca egymás mellé montírozva. 


Az elmúlt közgyűlés történéseire reagálva pedig azt írja az újságban Somogyi Henrik (?), hogy a Fidesz aggályát fejezte ki amiatt, hogy nem szakmai alapon lettek kiválasztva a városi cégekbe az igazgatósági és felügyelőbizottsági tagok. Többek között az LMP-s politikus, Németh Ákos bankautomata-szerelőként került a VasiVíz igazgatóságába. 


Németh most a Facebookon egy posztban foglalkozik azzal, hogy miért is lehet bajára a fideszes politikusoknak az, hogy ő becsületesen dolgozik. Íme a poszt:

Németh Ákos

A Szombathelyi hírek borítóján szerepelek, mint a bevándorláspárti szivárványkoalíció tagja. Amit egyébként a Fidesz sajtósának felesége, Kremser Anita cége ad ki. (...

A politikus azt írja:

Eddig a zoknimmal volt problémájuk, most éppen az fáj nekik, hogy bankautomatákat szervizelek. Fura nekik, hogy valakinek van olyan képessége, hogy a versenyszférában megéljen, de ez már legyen az ő problémájuk. Attól tartok, ha kizárólag politikával foglalkoznék, akkor meg ez volna a probléma és megélhetési politikusnak titulálnának.

Németh azt is hozzáteszi, hogy a szombathelyi Fidesz frakcióvezetője egykor tanára volt.

Az én műszaki beállítottságomnak, lehet, hogy köze van általános iskolai technika tanáromhoz, jelenlegi Fidesz frakció vezetőhöz Lendvai Ferenchez , aki megszerettette velem ezt a pályát, amit ez úton is köszönök neki, és aki jó példa arra is, hogy nem kell feltétlenül szakirányú diploma ahhoz, hogy valaki elássa a feladatát, mivel ő a Vasivíz zrt Kommunikáció és Marketing vezetője. 

Lendvainak egyébként főiskolai tanári végzettsége van.

 
 

Szólj hozzá!

Hialuronsavas feltöltésed újra átgondolhatod a töltőanyag kioldásával

Az orvos-esztétikai kezelések között igen népszerű a hialuronsavas töltés, mely nemcsak az ajkak, hanem az arc más területein is alkalmazható. A beavatkozást követően előfordulhat azonban, hogy valaki nem elégedett az eredménnyel vagy más formára váltana.

Vitézy: A Déli Körvasút építésének meghiúsítása Budapest európai lemaradását hozza magával

A főpolgármester-jelölt szerint Karácsony megint a párt politikának akar megfelelni, nem pedig a budapestieknek.

Egy igazi cukiság, a harlekin tacskó nyomában

Vannak olyan emberek, akik szerint a kutya minimum egy németjuhász méreténél kezdődik, a kistestű egyedeket pedig “haszontalan ölebnek” tartják. És van az emberek másik csoportja, aki szerint az apró termetű kutyusok nagyon cukik és ölelnivalóak. 

Vandálok tüntették el az éj leple alatt Szombathely város címerét

Ilyen még nem volt! Gyűlölet-cunami árad a városi útfelújításokra.

Hogyan válassz ajándékcsomagot egy férfinak?

Az ajándékozás komoly fejtörés és idegeskedés lehet, amennyiben az utolsó pillanatra hagyjuk, legyen szó karácsonyról vagy más alkalomról, születésnapról, évfordulóról, közeli és távoli ismerősnek, üzleti partnernek. 

 Dean Bombac nyártól Győri ETOban folytatja

A következő szezonban a férfi csapat is az élvonalban játszik már.

Magánoikrat-hamisítás miatt nyomoznak a Győr-Szol által felvásárolni kívánt cég ügyében

Már gyanúsított is van a Memento temetkezési cégnek a győri önkormányzati vagyonkezelő által tervezett megvásárlása miatt zajló nyomozásban.

Befejeződött a jáki templom helyreállítása

2018 óta a jáki templom helyreállítására több mint 2 milliárd forint kormányzati támogatást kapott a Szombathelyi Egyházmegye.

Hogyan előzhető meg a szívférgesség?

A szívférgességet (Dirofilaria immitis) a fertőzött szúnyogok terjesztik, így ha kedvencünket épp egy parazitát hordozó vérszívó csípi meg, sajnos máris átkerülnek a véráramába. A kifejlett férgek pedig a szív- és tüdőerekben súlyos károkat okozva az állat életét is veszélybe sodorják. A legfontosabb tehát a megelőzés, az alábbiakban erről írunk.

Tizennégy év fegyházra ítélt a Szombathelyi Törvényszék egy hajléktalan társait felgyújtó férfit

A férfi 2022. augusztus 15-én egy szombathelyi parkolóban öngyújtóval meggyújtotta a társa lábán lévő gézkötést, amely lángra kapott, és a sértett ruházatára is átterjedt.

Hasznos tanácsok a tavaszi rendrakáshoz

Most már hivatalosan is itt a tavasz, így eljött az ideje az otthonod rendbetételének. Mielőtt azonban belevágnál a takarításba, fókuszálj a rendrakásra, hogy megkönnyítsd a saját dolgodat! Hiszen, mint ahogy a mondás is tartja, rend a lelke mindennek!

Hende Csaba: Aki nem dolgozik ne is egyék!

A Törvényalkotási Bizottság elnöke a családi pótlék emelésének javaslatára nyilvánult meg így.

600 millió forintot fordítanak az Élhető Répcelak projektre

A pénzt a közlekedés és infrastruktúra fejlesztésére fordítják.

Kell-e tudnia egy rendezvényszervezőnek angolul?

Manapság szinte minden munkakörben elvárt az idegennyelv-tudás. Leginkább az angol az, amelyet preferálnak a munkaadók, így jó, ha értünk ezen a nyelven. Különösen fontos ez olyan munkakörökben, ahol gyakori a kommunikáció – így a rendezvényszervezés esetében is.

Kulturális együttműködést kötött Írország magyarországi nagykövetsége, Szombathely és a Leopold Bloom Alapítvány

"Szombathely nagyon hálás James Joyce-nak azért, hogy az Ulyssest megalkotta, és ezzel feltette Szombathelyt a világirodalom könyvesszekrényére" - fogalmazott Horváth Soma, szombathelyi alpolgármester.

Az egri kötődésű Tisza Párt színeiben indulna Magyar Péter az uniós választáson

Volt egri fideszes önkormányzati képviselő alapította a pártot.

Ma megjelenik egy üstökös is a fejünk felett

Meg még egyéb csillagászati nyalánkságok is