Melega és László egyszerre ment ki kampányolni a Domushoz

Farkas Bazsi 2018-09-01 12:14:00
Az ellenzéki összefogás Ungár Péterrel, a Fidesz Puskás Tivadarral erősített szombat reggel.

Ezerrel megy a kampány a szombathelyi Derkovits-városrészért. Az október 14-re kiírt időközi választáson ugyanis csupán két jelölt lesz. Az egyik az ellenzéki összefogásnak köszönhetően László Győző, a másik pedig a Fidesz támogatta Melega Miklós. 

Melega Miklós már a kampány sűrűjében van, nincs ideje interjút adni az Ugytudjuknak

Időközi választást írtak ki október 14-re Szombathelyen, a Derkovits városrészben. A voksolásra azért van szükség, mert a körzet korábbi képviselője, Czeglédy Csaba előzetes letartóztatása miatt egy éve nem tudott megjelenni a közgyűlésben. A Jobbik nem indít jelöltet, az ellenzék összefogva László Győzőt indítja, a Fidesz pedig Melega Miklóst.

Szombaton délelőtt mind a két képviselő-jelölt a Domus elé pakolt ki, hogy beszélgessen a válaztókkal a szomorú, eső áztatta időjárásban. Míg Melega standjánál Puskás Tivadar polgármester, addig László Győzőnél Ungár Péter országgyűlési képviselő kampányolt. Utóbbiak egy gyors sajtótájékoztatót is tartottak.

László Győző: Ez nem a pártpolitikáról kell, hogy szóljon. Most az a kérdés, hogy ki lesz a legjobb gondnoka a Derkovits-városrésznek!

László Győző, ügyvéd, a harmincas éveiben jár, két gyermek apja. Ő az, aki magára vállalta a feladatot és a Jobbik kivételével minden ellenzéki politikai párt támogatását élvezve indul el az Éljen Szombathely! színeiben abban a körzetben, ahol korábban 16 éven keresztül Czeglédy Csaba volt önkormányzati képviselő.

Ungár azt mondta, hogy öröm nekik, hogy László Győző személyében olyan embert találtak, akit feltételek nélkül tudnak támogatni, akihez minden itt lakó barátággal tud fordulni a problémáival, és ráadásul a jelölt elképzelései egyeznek az LMP ökopolitikai startégiájával is. 

László Győző megköszönte a választók bizalmát, hiszen nagyon gyorsan összegyűlt a indulásához szükséges aláírás. Azt mondta, hogy fontosnak tartja, hogy erős és határozott képviselője legyen a városrésznek és köszöni, hogy minden ellenzéki párt támogatását élvezi. Hozzátette, hogy ismeri a városrész problémáit, és tudja, hogy a játszóterek, járdák és parkolók ügyei mind-mind megoldásra várnak. 

Szólj hozzá!

Ezért:

Pökhendi választ adott Horváth Gábor fideszes szombathelyi képviselő arra a kérdésünkre, hogy miért tűnt el Facebook-oldaláról a K. Endre ártatlanságát bizonygató bejegyzés.

Sorcsere: hét körzetben is új arcot indít a győri Fidesz

Radnóti, Sik, Hajszán, Takács, Rózsavölgyi a távozók között. Szakács István ennek örömére azt írta:„bevált csapaton nem szabad változtatni”.

A Győr-Szol igazgatója szerint nincs nyomozás ellenük, Hajtó viszont kirakott egy dokumentumot, ami szerint igen

Folytatódik a városüzemeltető cég és a volt fideszes képviselő közötti adok-kapok.

Gázolás történt Szombathelyen a Jókai Mór utcában

A gyalogátkelőn ütöttek el egy járókelőt.

Interjút ígért az Ugytudjuk.hu-nak Lenkai Nóra, majd lemondta azt

Egyelőre új időpontot sem adott, amikor feltehetnénk kérdéseinket.

Megfejtették a bálnák énekének titkát

Most már biztos, hogy a hajók megzavarják a cetek kommunikációját.

Kocsis Máté: Sulyok Tamást jelöli a Fidesz-KDNP államfőnek

Jövő hétfőn dönt az államfő lemondásának elfogadásáról az Országgyűlés, és a kormánypárti frakciók ezt támogatni fogják szavazatukkal.

Néhány igen hasznos segédanyag, melyekre nekünk is szükségünk lehet

Amikor egy olyan nagy horderejű projekt előtt állunk, mint amilyen a lakásfelújítás, akkor eleinte a figyelmünk a szükséges alapanyagok, illetve munkaeszközök beszerzésére összpontosul. 

Megújult Győrben a Pattantyús-Ábrahám Géza Technikum

Átadták szerdán Győrben a Pattantyús-Ábrahám Géza Technikum új háromszintes épületszárnyát.

Az egyik első Windowsos játék volt: a pasziánsz

Idén ünnepli 34. születésnapját minden idők egyik legnépszerűbb számítógépes játéka.