Most már hivatalos: László Győző indulhat az időközi választáson

Fehér Buda 2018-09-01 09:30:00

A Nemzeti Választási Iroda elbírálta László Győző aláírásait. Az irodától megkapta az "indulhat" státuszt, tehát már biztos, hogy ő lesz az egyik lehetséges választás az október 14-i, időközi választáson Szombathelyen. László Győző egyébként hipp-hopp összegyűjtötte a szükséges aláírásokat, sőt, lapunk úgy értesült, hogy a szükségesnél jóval több szignót sikerült összegyűjtenie.

A Fidesz színeiben induló Melega Miklós egyelőre még nem kapta meg az induláshoz szükséges jóváhagyást.

László Győzővel a múlt héten készítettünk interjút, ami itt olvasható:

László Győző pikk-pakk összegyűjtötte az induláshoz szükséges aláírást

Épp, hogy csak elkezdték Szombathelyen az aláírásgyűjtést ma délelőtt, az Éljen Szombathely!, az LMP és a DK tagjai a közös jelöltjüknek, László Győzőnek, már össze is gyűlt a szükséges aláírás. Minderről az Éljen Szombathelyen! Egyesület sajtóközleménye tájékoztatta szerkesztőségünket. Tisztelt Szerkesztőség! Tisztelettel bejelentjük, hogy Dr. László Győző, az Éljen Szombathely!

Szólj hozzá!

A kerékpározás hatékonysága a klímaválság közepette

Miközben küzdünk a hanyatló társadalmi egészség és a Föld leépülésének egymást keresztező válságai ellen, egy vészjósló valóság bontakozik ki a hőmérsékletben, amely hatással van a kerékpáros közlekedésre is. A biciklizés integrált megközelítést valósít meg a környezeti és társadalmi kihívások mérséklésében.

Vitézy Dávid: Határidőig kezdeményezzük a szavazatok újraszámlálását

76-szor annyi érvénytelen szavazat született, mint amennyi a különbség köztük Karácsony Gergellyel.

2 millió forintra büntettek egy sárvári kutyatartót, mert az állat kiszökött és megtámadott egy nőt

Kötelezték arra is, hogy a kutyát szigorúbb körülmények között tartsa.

Hasznos tippek, ha évforduló alkalmából ajándékozod meg a párod

A hírekben gyakran hallani olyan eseteket, amikor egy-egy évfordulós ajándékozás rosszul sült el. Ha el akarjuk kerülni a hasonló szituációkat, akkor mindenképp érdemes elég időt és energiát rászánni arra, hogy megtaláljuk a párunknak a tökéletes meglepetést. 

Nem úgy tűnik a szavazási adatok alapján, hogy Győr „fideszes város” lenne

A Fidesz 40, a képviselőjelöltjei 37, Dézsi 30 százalékot szerzett vasárnap a városban. A Tisza is nagyon közel volt a kormánypárthoz.

Így hagyta ott Magyar Péter az ATV stúdióját

Rónai Egon műsorvezető szerint Magyar nem mondott igazat azzal kapcsolatban, hogy a csatorna nem számolt be folyamatosan a politikus kampányáról.

Kalandozás Törökországban

Törökország az úgynevezett tömegturizmusnak is kedvelt helyszíne, hiszen az emberek ezrével hevernek a török riviéra strandjain, élvezik az all inclusive hotelek szolgáltatásait, az ország kultúráját pedig legfeljebb egy isztambuli city breaken szívják magukba.

A Békéscsaba indul a Haladás "helyén" az NB II-ben

A MLSZ felkérését a klub "tisztelettel és köszönettel" el is fogadta.

Donáth Anna lemondott a Momentum éléről

A választási kudarc miatt döntött így.

Továbbra is fideszes fellegvár marad Sárvár

Kondora István polgármester újrázott, 4 ellenzéki képviselő ül be a testületbe.

Pintér Bence két vállra fektette Dézsit, új polgármestere van Győrnek

A testület azonban fideszes többséggel áll fel. Dézsi és Borkai is önkormányzati képviselőként segítheti Pintér munkáját.

Hogyan lehet valaki tűzvédelmi főelőadó?

Vannak olyan szakmák, amelyek speciális tudást igényelnek – és valószínűleg a legtöbb embernek gyerekkorában eszébe sem jutna, hogy ezt tanulja ki. Ha megkérdezünk egy kisfiút, mi szeretne lenni, a tűzoltó lehet, hogy szerepelni fog a listáján, de a tűzvédelmi főelőadó biztosan nem.