Még lehet jelentkezni a Falco idegenbeli BL-selejtezőjére indított szurkolói buszra

ugytudjuk.hu
2019. szeptember 11. szerda, 19:30
Az USB szurkolói csoportnak külön kérése is van a vendégszektorba érkezők felé.

A Falco KC jövő héten lép pályára a Bajnokok Ligája selejtezőjében. Az első mérkőzése hazai pályán, az Arena Savariában lesz szeptember 17-én. A visszavágót szeptember 20-án játsszák, Nagyváradon, amire a sárga-fekete szimpatizánsok buszos túrát szerveznek.

 

A túrára még lehet jelentkezni, ezzel kapcsolatban az USB szurkolói csoport tett felhívást a Facebookon.

 

A BL-selejtezőre szervezett buszos utazás ára 10.000Ft/fő, amely tartalmazza az utaztatást, illetve az egy éjszaka szállást Debrecenben.
Az 57 személyes buszon még 20 szabad ülőhely van! JELENTKEZZETEK!
Az utazás díját a Horváth Zoltán emléktorna idején is be lehet fizetni, akik nem rendezik az emléktorna végéig a díjat, az ő nevük automatikusan lekerül az utazók listájáról!
Szintén az USB szurkolói csoport határozott kérése, hogy a mérkőzésen az egységes dress code (öltözet) FEKETE legyen a vendégszektorban! Kérjük minden szurkolótársunkat, hogy ennek megfelelően készüljenek Nagyváradra! Egységben az erő! Előre is köszönjük az együttműködést! Akik autóval indulnak útnak, őket pedig tájékoztatni fogjuk, hogy a határ előtt hol lesz a találkozási pont, ahonnan a buszok és az autók együtt tudnak haladni a nagyváradi sportcsarnokig, illetve bátran keressék bármilyen kérdésük akad az útról, az USB csoport tagjait!

 

Köszönettel: USB szurkolói csoport

 

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás