HIRDETÉS

Fotó: Vágvölgyi Bálint

Buszos túrát szerveznek a Falco-szurkolók Nagyváradra, a Bajnokok Ligája selejtezőre

ugytudjuk.hu
2019. augusztus 13. kedd, 15:58

A bajnok Falco KC már az első körben pályára lép a kosárlabda Bajnokok Ligája selejtezőjében szeptemberben. Mivel nem kiemelt, így pályaválasztóként az első mérkőzése hazai pályán, az Arena Savariában lesz szeptember 17-én. A visszavágót szeptember 20-án játsszák, Nagyváradon.

 

A sárga-fekete szimpatizánsok buszos túrát szerveznek a visszavágóra, az erről szóló felhívást változtatás nélkül közöljük:

 

Kedves Falco szurkolók!


Az USB szurkolói csoport buszos utazást hirdet meg, szeptember 20-21-én Romániába, Nagyváradra a Bajnokok Ligája első selejtező kör visszavágójára!
Indulás 2019. szeptember 20.(péntek), kora reggeli órákban, vissza érkezés 21.(szombat) késő délután. A mérkőzést követően a busszal utazó szurkolóknak szállás van biztosítva Debrecenben.
Az út teljes ára: kb. 10.000Ft, amely tartalmazza az oda-vissza utat és az egy éjszaka szállást Debrecenbe. Az ár létszámtól függően minimálisan változhat!
Helyek az útra még korlátozott számban elérhetőek! Az autóval útnak indulókat is előre kérjük, hogy a későbbiekben egyeztetett időpontban és helyen(még Magyarországon a határ előtt) csatlakozzanak a szurkolói buszhoz, hogy együtt, konvojban tudjunk haladni Nagyváradra! Erről és a busz szabályzatáról későbbi egyeztetés után fogjuk tájékoztatni a szurkolótársainkat! Gyertek el, szurkoljunk együtt a Falconak!
Jelentkezni a buszra:  +36309154988

 

Hajrá Falco!
USB szurkolói csoport

 

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás