Még a jövő hetet is átadja jövő héten Puskás

Farkas Bazsi 2019-10-06 22:25:00
Játszótér munkaterület átadással maxolja ki az átadásokat a leköszönő polgármester, mielőtt aztán a helyét is átadja végleg.

Mindig izgalommal tölt el, hogyha a hétvégén ránézek, hogy jövő héten milyen programokon vesznek részt a városvezetők. A jövő hét különösen mozgalasnak ígérkezik, mert hát hiszik vagy nem a kedves olvasók, de egy csomó beruházás pont a választás hétvégéje előtt indul el vagy készül el. Pezseg az élet, mint program bemutatón az MMIK. 

Listába is szedtem gyorsan, hogy melyik átadót mikor tartják és melyikről mit is kell tudni.

Október 8. (kedd), 10:00 A dozmati víztározó átadási ünnepsége -  átadja dr. Puskás Tivadar (Fidesz-KDNP) polgármester, Illés Károly alpolgármester  (Fidesz-KDNP) -  A Nyugat-Dunántúli Vízügyi Igazgatóság beruházása, Szombathelynek semmi köze hozzá

Október 9. (szerda) 11:00 A Parkerdő Lakópark területén lévő játszótér kialakításának munkaterület átadása  -  átadja dr. Puskás Tivadar (Fidesz-KDNP) polgármester, Illés Károly alpolgármester  (Fidesz-KDNP) -  A játszótér kialakításának tervét és az ahhoz szükséges összeget az ellenzéki többség szavazta meg, Puskás és Illés nemet nyomot ennél a voksolásnál

Október 10. (csütörtök) 10:00 Kiskar utcai orvosi rendelők átadása - átadja dr. Puskás Tivadar (Fidesz-KDNP) polgármester, Illés Károly alpolgármester  (Fidesz-KDNP) - Az orvosi rendelők a nemrégiben elkezdett, de így is 3 évet csúszott, Egészségügyi Alapellátóban kaptak volna helyet, ám az alapellátót csupán csökkentett műszaki tartalommal tudják megépíteni, mivel az eredeti tervekhez képest nincsen rá elég forrás. 


Október 10. (csütörtök) 11:00 Képtár munkaterületének átadása - átadja dr. Puskás Tivadar (Fidesz-KDNP) polgármester, Illés Károly alpolgármester  (Fidesz-KDNP) - Igen ez egy sűrű nap. A Képtárra 2017 december 6-án megkapta a pénzt az önkormányzat. Hát, két év kellett ahhoz, hogy a munka valóban elkezdődhessen. 


Október 11. (péntek) 13:00 Sportliget átadása -  átadja dr. Puskás Tivadar (Fidesz-KDNP) polgármester, Illés Károly alpolgármester (Fidesz-KDNP) - Közel 1 milliárd forintot kapott Szombathely az EU-tól, hogy megújítsa a Sportligetet. A munkát Mészáros Lőrinc veje, az NB1-es szombathelyi kézilabda kerékkötője, Homlok Zsolt cége a Prenorral korzonciumban nyerte el. Bár a teljes terület átadása csak most történik meg, korábban már részlegesen átadták a salakos focipályákat. Azért volt némi probléma a munka minőségével, a kispályás bajnokságban résztvevő csapatok, nem egyszer emeltek szót a körülmények miatt. A pályák gyakorlatilag használhatatlanok voltak jó ideig. 

Október 13. (vasárnap) 21:00 Puskás Tivadar átadja a helyét a következő polgármesternek - átadja dr. Puskás Tivadar (Fidesz-KDNP) polgármester - 9 év után új polgármestert választ Szombathely. 

Amúgy az önkormányzati értesítő csupán az önkormányzati politikus programját tartalmazza, nehogy azt higgye bárki is, hogy ezeken az átadókon nem lesz ott a Fidesz polgármesterjelöltje. Jaj, ugyan már! 

Címlapfotón az egyik kedvenc avatásom, ahol Puskás és Illés ivókutat avat a bolyais kisdiákoknak. 
 

Szólj hozzá!

Schmuck Erzsébet: A Fidesz fejezze be a klímacélok megtorpedózását!

Hogy nevezheti magát klímabajnoknak a kormány, amikor nem hajlandó elfogadni a szükséges klímavédelmi tervet? - kérdezi az LMP társelnöke.

Fogorvos mentett meg egy gömbhalat, aminek túl nagyra nőttek a fogai

A gömbhal először úgy nézett ki, mintha mosolyogna, egy idő után viszont már nem tudott enni.

PDSZ: csak a bíróság mondhatja ki, hogy a sztrájk nem törvényes

A Pedagógusok Szakszervezete és a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete a január 31-i sztrájkot tovább szervezi.

Hogyan éld túl hajléktalanként Győrt?

A korábban pontyakváriumba mászó Kretének aludtak az utcán Győrben, és forgattak erről videót.

Nyáron érkezik a magyar Disney+

Eddig hivatalosan nem volt elérhető hazánkban a streaming-szolgáltatás, de ez már nem tart sokáig.

RTL: Közszereplőt érintő, kompromittáló fényképeket találtak Schadl páncélszekrényében

„Egy férfi egy nővel szexuális aktust folytat egy ágyon, egy tükrös-tolóajtós szekrény mellett. Ezt az aktust egy másik személy fényképezi, ő is látszik a felvételen. Mindannyian meztelenek.”

Borongós szerdánk lesz

Az északnyugati szelet a Dunántúl északi részén és a főváros térségében időnként élénk lökések kísérhetik.

Ferenc pápa által aláírt vatikáni mezt kapott Messi

Tavaly októberben az argentin aranylabdás küldött egy általa dedikált PSG-mezt a pápának.

Még csak most fontolgatják, hogy a covid-gyorsteszt hatósági áras legyen

A Gazdasági Versenyhivatalnak öt covid-hullám kellett hozzá, hogy javaslatot tegyenek a kormánynak, miközben sok országban lassan két éve ingyenesek a tesztek.

Vb-bronzérmes dán játékos érkezhet a Győri Audi ETO KC-hoz

Line Haugstednek sajtóhírek szerint már csak az orvosi vizsgálatok vannak hátra.

A BKV szerint emberi mulasztás okozhatta a hétvégi metróbalesetet

Az egyik metrószerelvény tilos jelzésre indult el.

Egy szombathelyi nő megfenyegette a gyermekét nevelő gyámot

Csak felügyelet mellett láthatta gyermekeit, ahol inkább saját sérelmeivel volt elfoglalva, és egyre indulatosabbá is vált.

Játék! Mi az: a focistáknak ingyenes, az embereknek fizetniük kell érte?

A sportklubok teljes mértékben TAO-támogatásból fedezik a koronavírus-járvány elleni védekezés költségeit.