HIRDETÉS

Fotó: szombathely.hu/Cseh Gábor

Még a jövő hetet is átadja jövő héten Puskás 

Farkas Bazsi
2019. október 6. vasárnap, 22:25
Játszótér munkaterület átadással maxolja ki az átadásokat a leköszönő polgármester, mielőtt aztán a helyét is átadja végleg.

Mindig izgalommal tölt el, hogyha a hétvégén ránézek, hogy jövő héten milyen programokon vesznek részt a városvezetők. A jövő hét különösen mozgalasnak ígérkezik, mert hát hiszik vagy nem a kedves olvasók, de egy csomó beruházás pont a választás hétvégéje előtt indul el vagy készül el. Pezseg az élet, mint program bemutatón az MMIK. 

 

Listába is szedtem gyorsan, hogy melyik átadót mikor tartják és melyikről mit is kell tudni.

 

Október 8. (kedd), 10:00 A dozmati víztározó átadási ünnepsége -  átadja dr. Puskás Tivadar (Fidesz-KDNP) polgármester, Illés Károly alpolgármester  (Fidesz-KDNP) -  A Nyugat-Dunántúli Vízügyi Igazgatóság beruházása, Szombathelynek semmi köze hozzá

 

Október 9. (szerda) 11:00 A Parkerdő Lakópark területén lévő játszótér kialakításának munkaterület átadása  -  átadja dr. Puskás Tivadar (Fidesz-KDNP) polgármester, Illés Károly alpolgármester  (Fidesz-KDNP) -  A játszótér kialakításának tervét és az ahhoz szükséges összeget az ellenzéki többség szavazta meg, Puskás és Illés nemet nyomot ennél a voksolásnál

 

Október 10. (csütörtök) 10:00 Kiskar utcai orvosi rendelők átadása - átadja dr. Puskás Tivadar (Fidesz-KDNP) polgármester, Illés Károly alpolgármester  (Fidesz-KDNP) - Az orvosi rendelők a nemrégiben elkezdett, de így is 3 évet csúszott, Egészségügyi Alapellátóban kaptak volna helyet, ám az alapellátót csupán csökkentett műszaki tartalommal tudják megépíteni, mivel az eredeti tervekhez képest nincsen rá elég forrás. 


Október 10. (csütörtök) 11:00 Képtár munkaterületének átadása - átadja dr. Puskás Tivadar (Fidesz-KDNP) polgármester, Illés Károly alpolgármester  (Fidesz-KDNP) - Igen ez egy sűrű nap. A Képtárra 2017 december 6-án megkapta a pénzt az önkormányzat. Hát, két év kellett ahhoz, hogy a munka valóban elkezdődhessen. 


Október 11. (péntek) 13:00 Sportliget átadása -  átadja dr. Puskás Tivadar (Fidesz-KDNP) polgármester, Illés Károly alpolgármester (Fidesz-KDNP) - Közel 1 milliárd forintot kapott Szombathely az EU-tól, hogy megújítsa a Sportligetet. A munkát Mészáros Lőrinc veje, az NB1-es szombathelyi kézilabda kerékkötője, Homlok Zsolt cége a Prenorral korzonciumban nyerte el. Bár a teljes terület átadása csak most történik meg, korábban már részlegesen átadták a salakos focipályákat. Azért volt némi probléma a munka minőségével, a kispályás bajnokságban résztvevő csapatok, nem egyszer emeltek szót a körülmények miatt. A pályák gyakorlatilag használhatatlanok voltak jó ideig. 

 

Október 13. (vasárnap) 21:00 Puskás Tivadar átadja a helyét a következő polgármesternek - átadja dr. Puskás Tivadar (Fidesz-KDNP) polgármester - 9 év után új polgármestert választ Szombathely. 

 

Amúgy az önkormányzati értesítő csupán az önkormányzati politikus programját tartalmazza, nehogy azt higgye bárki is, hogy ezeken az átadókon nem lesz ott a Fidesz polgármesterjelöltje. Jaj, ugyan már! 

 

Címlapfotón az egyik kedvenc avatásom, ahol Puskás és Illés ivókutat avat a bolyais kisdiákoknak. 
 

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás