Marvel Kapitány hamarosan újra berobban a mozikba

ugytudjuk.hu
2020. január 24. péntek, 19:16
Új író és új rendező viszi majd a projektet.

Hivatalosan is megkezdődtek a nagysikerű Marvel Kapitány című szuperhősfilm folytatásának munkálatai, írja az MTI.

 

A Disney és a Marvel egy feltörekvő új forgatókönyvírót, Megan McDonnellt kért fel a 2019-es kasszasiker folytatásának megírására. McDonnell jelenleg első komoly munkáján, a WandaVízió című minisorozaton dolgozik, amely a tervek szerint idén debütál a Disney+ streamingszolgáltatón.

 

A The Hollywood Reporter című filmes portál értesülései szerint a stúdiók és McDonnell közötti tárgyalás az utolsó szakaszába érkezett.

 

Az első filmet íróként és rendezőként is jegyző Anna Boden és Ryan Fleck nem vesznek a részt a folytatás elkészítésében.

 

A Marvel reményei szerint sikerül egy női filmest találni a második részhez, amely akár már 2022-ben a mozikba kerülhet.

 

Túl sok részletet nem tudni a folytatásról, csak annyit, hogy az 1990-es évek helyett napjaikban fog játszódni.

 

A 2019-es Marvel Kapitány volt a Marvel első női főszereplővel forgatott szuperhősfilmje. A világszerte 1,1 milliárd dollár jegybevételt hozó moziban Brie Larson alakítja a főhős Carol Danverst, a légierő pilótáját, aki két idegen világ közötti harc közepén találja magát, amely a Földet fenyegeti. A kilencvenes években játszódó film Danvers szuperhőssé válását, Marvel Kapitány születését mutatja be. A '90-es években játszódó filmről itt írtunk részletesen:


 

Ó kapitány, kapitányom!

Farkas Bazsi Ha egy macska képes ellopni a show-t, akkor ott komoly bajok vannak. Thanos második nagy színre lépése előtt egy újabb hőst vezetett be a Marvel a már eddig is igen népes Bosszúállók csapatába. Marvel Kapitánnyal pedig elértünk oda, hogy végre egy szál női főhőssel is mozikba mertek küldeni egy filmet a képregényes gigavállalátnál.

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás