Fotó: Facebook / Németh Zsolt

Márki-Zay Péter bemutatta a közös ellenzéki polgármesterjelölteket, köztük a sárvári Németh Zsoltot is

Fehér Buda
2019. június 9. vasárnap, 16:26
Vas megyében eddig három ellenzéki polgármesterjelölt van.

Pénteken írtunk arról, hogy bemutatták a sárvári ellenzéki összefogás képviselőjelöltjeit. A bemutatón kiderült az is, hogy az összefogás polgármesterjelöltje Németh Zsolt, a Híd a Jövőnkért Egyesület elnöke, és a Mindenki Magyarországa Mozgalom Vas megyei koordinátora lesz. Németh Zsolt tegnap Rákospalotára utazott, ahol Márki-Zay Péter több másik polgármesterjelölttel együtt mutatta be.

 

A Népszava tudósításából kiderül, hogy ezeket a jelölteket ellenzéki pártok és civil szervezetek is támogatják. Márki-Zay Péter, Hódmezővásárhely független polgármestere elmondta, hogy szerinte csak összefogással lehet eltakarítani a jelenlegi rendszert, az összefogásban pedig nem pártokra kell szavazni. Azt is elmondta, hogy úgy gondolja, minden ellenzéki győzelem közös győzelem, majd mindenkit arra buzdított, hogy teremtsék meg a nyilvánosságot a saját közösségeikben.

 

Az összefogás polgármesterjelöltjeit a Mindenki Magyarországa Mozgalom honlapján is felsorolták, Németh Zsolt, a sárvári ellenzéki jelölt is szerepel a listán. A honlapon az is kiderül, hogy Vas megyében eddig három olyan polgármesterjelölt van, akiket az ellenzéki összefogás állított, a sárváriak jelöltje mellett ott van még Nemény András, a szombathelyi összefogás jelöltje, és Kovács Adrián, aki Vasváron indul a polgármesteri posztért.

 

A program beszédeiről videó is készült, amit itt nézhettek vissza:

 

 

Kossuth körök első országos gyűlése - Mindenki Magyarországa Mozgalom

Kossuth körök első országos gyűlése

 

comments powered by Disqus
Twitter megosztás Google+ megosztás