HIRDETÉS

Fotók: szombathelyikezilabda.hu

Lövöldözésbe keveredtek a szombathelyi kézilabdás lányok

Vágvölgyi Bálint
2019. július 18. csütörtök, 16:07
Tették mindezt a csapatépítés miatt.

Az NB I-be feljutott Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia játékosai a Szombathely határában, a régi laktanya gyakorlóterén lévő paintball-pályára látogattak ki egy kis csapatépítésre.

 

- Elsődlegesen a csapatkohézió tovább építését tűztük ki célul, a paintballozás nagyon jól sikerült, élvezték nagyon a felnőtt csapat tagjai, el is fáradtak benne. Amíg a játék folyt, a szakmai stáb előkészítette grillhúsokat, így a végeredménytől függetlenül mindenki a megérdemelt étkét el tudta fogyasztani ezen aktív kikapcsolódást követően. Külön készítettek a lányok salátákat, desszerteket, így a grill körül órákon át beszélgetett mindenki mindenkivel. Úgy érzem elérte a foglalkozás a célját, jobban megismertük egymást, miközben remek hangulat uralkodott, rengeteget nevettünk. Az ilyen, edzőtermen kívüli közösségi alkalmak mindig kiváló lehetőséget biztosítanak a csapatszellem javítására, az összekovácsolásra. Jó volt együtt, a csajok élvezték a kikapcsolódást, a következő hetekben is tervezünk még hasonló programokat - fogalmazott a paintball-csata után Farkas József másodedző a klubhonlapnak, ahol nagyszerű fotók is vannak a csapatépítésről.

 

SZKKA paintball

SZKKA paintball

SZKKA paintball

SZKKA paintball

SZKKA paintball

SZKKA paintball

SZKKA paintball

 

Az SZKKA múlt hét elején kezdte el a nyolchetes nyári felkészülését. A csapat az Aréna Savariában edz jelenleg, mivel a Haladás Sportkomplexumba - annak ellenére, hogy közgyűlési döntés van róla - nem engedik be őket. Ja, és mást se nagyon.

 

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás