Fotó: kiralygabor.eu

Király Gábor a Bayern München legendás kapusával, Oliver Kahnnal találkozott

Vágvölgyi Bálint
2019. június 11. kedd, 14:30
Berlinben és Zágrábban járt kapuskonferenciákon a visszavonult kapus.

Király Gábor, a Szombathelyi Haladás immáron ex-kapusa a múlt héten két kapuskonferencián is járt: Berlinben a Hertha BSC workshopján előadóként, a zágrábi találkozón pedig hallgatóként.

 

A berlini edzőközpontban tartott tanfolyamra Németország számos pontjáról érkeztek kapusedzők. A workshopon a Hertha felnőtt csapatának kapusedzője, Petry Zsolt mellett az utánpótlás kapusedzői csapata is tartott előadást és csoportos edzést is. Király Gábor témája a kettő-egy, három-kettő védekezés volt, emberhátrányban. Az elméleti bemutatót gyakorlati követte, ahol a Hertha hat különböző korú utánpótlás kapusával tartott edzést a magyar válogatott rekorder kapus.

 

Király Gábor Hertha

 

Király a berlini előadás után Zágrábba utazott, a 4. Horvát Nemzetközi Kapus Konferenciára, amire Európa számos országából érkeztek előadók - az olasz, a francia, a horvát, a szerb, a spanyol és az angol kapusszakma is képviseltette magát. Oliver Kahn volt a főelőadó, a Bayern München egykori klasszis kapusával legutóbb még a pályán találkozott, most már kapusedzőként üdvözölték egymást.

 

Király Gábor Oliver Kahn

 

(via kiralygabor.eu)

 

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás