Fotó: sarvarvaros.hu

Kiderült, melyik filmmel startol el a sárvári mozi

ugytudjuk.hu
2019. december 11. szerda, 09:27
Egyből hiperűrsebességre kapcsol az új filmszínház.

December 18-án elstartol a Kabos Lászlóról elnevezett sárvári filmszínház. A Sárvár Arénában kialakított mozi a legmodernebb technikával készült, 3D-s képélménnyel és a legújabb filmekkel várja a nézőket, írják a város oldalán, a sarvarvaros.hu-n.

 

A városi médiának Vámos Zoltán, a mozi ügyvezető igazgatója is nyilatkozott, aki elmondta, hogy az elmúlt években több mint 15, a sárvárihoz hasonló, egytermes mozit néztek meg, ezekből merítettek ötletet. A filmszínház végül közel 130 férőhelyes lett, a legmodernebb vetítéstechnikával, egy nagyon komoly vászonrendszerrel és 7.1 Dolby hangrendszerrel rendelkezik

.

Az is kiderült, hogy melyik filmet nézhetik meg legelőször a mozizók Sárváron, ez pedig a

 

Star Wars – Skywalker kora lesz.

 

Star Wars: The Rise of Skywalker | Final Trailer

The saga will end, the story lives forever. Watch the final trailer for #StarWars: #TheRiseOfSkywalker in theaters December 20. Get your tickets now: Fandango.com/TheRiseOfSkywalker

 

De a legújabb Star Wars film mellett a Jumanji legújabb részét is vetítik, és a karácsonyi időszakban számos új animációs filmet is elhoznak a városba. Régebbi nagy kedvencek is visszatérnek, 2019-es év legsikeresebb mozifilmjeit, például a Bosszúállók: Végjátékot is bemutatják majd a Kabos moziban. 

 

A 3D-s filmek megtekintéséhez szükséges szemüvegeket a moziban lehet megvásárolni, majd haza lehet vinni, és a következő előadásokon is lehet ezeket használni. Emellett hamarosan indul a mozi weboldala, és a Dunántúlon legelőször automatán keresztül is lehet jegyeket venni majd az előadásokra. 

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás