Kelemen Krisztián felszólította a Telenor vezetőségét, hogy orvosolják a szombathelyi lefedettségi problémát

ugytudjuk.hu 2019-09-12 17:26:00
Így próbál segíteni a körzetében élőknek.

Nemrég írtunk arról, hogy Szombathely egy részén alig van lefedettsége a Telenor ügyfeleinek. A Joskar Ola lakótelepről ugyanis már többen jeleztek hasonló problémát. Az is kiderült, hogy a szolgáltatás amiatt működik rosszul, mert a Víztorony felújítása miatt még a nyár folyamán leszerelték egy GSM-állomást. A Telenor egy olvasónknak azt mondta, hogy augusztus végére várhatóan megoldódik a probléma, de lassan már szeptember felén is túl vagyunk, a térerő viszont csak nem tért vissza. A problémát már jelezték a Víztoronyhoz tartozó körzet képviselőjének, a fideszes Sátory Károlynak, aki ígéretet tett a megoldására.

A szombathelyi Víztorony felújítása miatt a fél Joskar Olán használhatatlanok a Telenoros telefonok

VPP A környéken élők hiába fizetnek a szolgáltatásért, nem tudják azt használni. Nemrég írtunk róla, hogy szeptember 5-én másodszor adták át a Víztorony környékét munkaterületnek és azóta valami kis mocorgást is lehet néha látni, tehát ez azt jelenti, hogy végre valahára, hónapokkal a beígért időpont után megkezdték a felújítást.

Ma délelőtt aztán Kelemen Krisztián, a Joskar Ola lakótelep képviselője egy e-mailben szólította fel a Telenor vezérigazgatóját és műszaki vezérigazgató-helyettesét, hogy orvosolják a problémát. Mint írja, az elmúlt napokban több megkeresést is kapott a Joskar-Olán élőktől, hogy amióta a Víztoronyról leszerelték a Telenor mobilcellás távközlési állomását, azóta a lakásokban egyáltalán nincsen térerő. Ő ugyan közvetlenül nem tudja megoldani a problémát, az e-maillel próbálja képviselni a lakók érdekeit. 

A képviselő a Facebook-oldalán is megosztotta a levelét, itt olvashatjátok el teljes terjedelmében:

Kelemen Krisztián

Képviselői keretemet az elmúlt öt évben a lakók kéréseinek megfelelő... en használtam fel: 2015 - alapítványi játszótér felújítása és a Joskar-Ola Napok támogatása, hogy a 14 év alatti gyermekek a YO-kupon segítségével ingyen vehessék igénybe a Vidámparkot. 2016 - a joskar-olai Fitneszpark megépítése és 6 helyen bővítettem a közterületi játszótereket.

Szólj hozzá!

Operatív törzs: Tegnap 2 ember sem tartotta be a kutyasétáltatáshoz előírt 500 méteres szabályt

A siket és nagyothalló embernek pedig nehézséget okozhat a maszkhasználat, ugyanis a jeleléssel történő kommunikációnak a szájról olvasás is része. A hatóság szerint a rendőri ellenőrzés minden esetben méltányos lesz.

Újra lesz Schumacher a Forma-1-ben

A Hass bejelentette a legendás hétszeres világbajnok Michael Schumacher fia, Mick leigazolását.

Az SZKKA edzője elárulta, hogy mire számít az Európa-bajnokságon

Marosán György beszélt Tomasevicsről és Agbabáról és a magyar válogatott esélyeiről is.

Erről szólt a legutóbbi győri COVID-híradó

Dézsi Csaba András vírusműsora az alábbiakról tájékoztatott.

Meghátrál a főváros: Nem kötnek szerződést az offshore hátterű céggel

Karácsony: "Az én csapatomnak csak megvesztegethetetlen, makulátlan emberek lehetnek a tagjai."

Nagy-Britanniában engedélyezték a Pfizer/BioNTech-vakcina forgalmazását

Az Egyesült Királyság ezzel a világ első olyan országa, amely hatósági jóváhagyást adott egy koronavírus-vakcina alkalmazására.

Trokán Péter felépült a koronavírusból

Két hétig feküdt kórházban a színész.

Duplájára emelte Győrben az építményadót Dézsi polgármester, de lehet, hogy túl későn

900 forintról 2000 forintra nőtt a négyzetméterenkénti összeg, pont egy nappal azelőtt, hogy a kormány befagyasztotta az önkormányzati adók emelését. Lehet, hogy így sem lesz már érvényes az emelés.

Két és félmillió kilométert balesetmentesen?

Igen, lehetséges. A Volánbusz 1065 autóbusz-vezetőjének többéves, évtizedes munkáját, megbízhatóságát, elhivatottságát és példaértékű teljesítményét ismerte el a közelmúltban a balesetmentes közlekedésért járó jutalommal.

Újból jár a kisfiú, akit tavaly dobtak ki a Tate Modern 10. emeletéről

Ugyan még segítségre van szüksége, de a zuhanás óta már sokat javult az állapota.

A Csepel nyerte a MOL Bubi megújítására kiírt tendert

A Csepel Kerékpárgyártó és Forgalmazó Zrt. nyerte el a Budapesti Közlekedési Központ által a MOL Bubi megújítására kiírt tendert. Sikeres szerződéskötés esetén a fővárosban közlekedők jövő tavasztól használhatják a megújult szolgáltatást - áll a BKK közleményében.

Borongós szerdánk lesz

Emellett meg is fagyunk.

Szombathelyen nőtt a koronavírus örökítőanyagának koncentrációja a szennyvízben

A járvány terjedése folyamatos, a tünetes és tünetmentes fertőzöttek száma az ország egész területén jelentős.

Bezárt a hévízi tófürdő

Az országos tisztifőorvos állásfoglalása alapján keddtől bezárt a hévízi tófürdő, a reumakórház betegeit azonban - a medencés kezeléseket kivéve - továbbra is ellátják - tájékoztatta a hévízi önkormányzat kedden.

SZFE: Dokumentumfilm készül az egyetemfoglalásról

Kíváncsian várjuk a végeredményt.

van még itt cikk a témában: