Kelemen Krisztián felszólította a Telenor vezetőségét, hogy orvosolják a szombathelyi lefedettségi problémát

ugytudjuk.hu
2019. szeptember 12. csütörtök, 17:26
Így próbál segíteni a körzetében élőknek.

Nemrég írtunk arról, hogy Szombathely egy részén alig van lefedettsége a Telenor ügyfeleinek. A Joskar Ola lakótelepről ugyanis már többen jeleztek hasonló problémát. Az is kiderült, hogy a szolgáltatás amiatt működik rosszul, mert a Víztorony felújítása miatt még a nyár folyamán leszerelték egy GSM-állomást. A Telenor egy olvasónknak azt mondta, hogy augusztus végére várhatóan megoldódik a probléma, de lassan már szeptember felén is túl vagyunk, a térerő viszont csak nem tért vissza. A problémát már jelezték a Víztoronyhoz tartozó körzet képviselőjének, a fideszes Sátory Károlynak, aki ígéretet tett a megoldására.

 

A szombathelyi Víztorony felújítása miatt a fél Joskar Olán használhatatlanok a Telenoros telefonok

VPP A környéken élők hiába fizetnek a szolgáltatásért, nem tudják azt használni. Nemrég írtunk róla, hogy szeptember 5-én másodszor adták át a Víztorony környékét munkaterületnek és azóta valami kis mocorgást is lehet néha látni, tehát ez azt jelenti, hogy végre valahára, hónapokkal a beígért időpont után megkezdték a felújítást.

 

Ma délelőtt aztán Kelemen Krisztián, a Joskar Ola lakótelep képviselője egy e-mailben szólította fel a Telenor vezérigazgatóját és műszaki vezérigazgató-helyettesét, hogy orvosolják a problémát. Mint írja, az elmúlt napokban több megkeresést is kapott a Joskar-Olán élőktől, hogy amióta a Víztoronyról leszerelték a Telenor mobilcellás távközlési állomását, azóta a lakásokban egyáltalán nincsen térerő. Ő ugyan közvetlenül nem tudja megoldani a problémát, az e-maillel próbálja képviselni a lakók érdekeit. 

 

A képviselő a Facebook-oldalán is megosztotta a levelét, itt olvashatjátok el teljes terjedelmében:

 

Kelemen Krisztián

Képviselői keretemet az elmúlt öt évben a lakók kéréseinek megfelelő... en használtam fel: 2015 - alapítványi játszótér felújítása és a Joskar-Ola Napok támogatása, hogy a 14 év alatti gyermekek a YO-kupon segítségével ingyen vehessék igénybe a Vidámparkot. 2016 - a joskar-olai Fitneszpark megépítése és 6 helyen bővítettem a közterületi játszótereket.

 

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás