Időutazós thriller készülhet a szombathelyi Weöres Sándor Színház egyik színészével

Varga Mátyás 2020-07-20 19:55:08
Balogh Jánossal foroghat a korábban több díjjal is jutalmazott A pásztor alkotójának következő filmje.

Pár perccel éjfél előtt indult el a többek között Horváth Ákost is díjazó A pásztor című film rendezőjének, Illés Lászlónak új alkotásának Indiegogo kampánya. A forgatás tehát még nem kezdődött el, mivel a jelenleg cél az, hogy összegyűjtsék a forgatáshoz szükséges 30 ezer eurót. Amint elérték az összeget, már készülhet is a Hannibalhoz és a Netflixes Darkhoz hasonló alkotás. A Weöres Sándor Színház színészével, Balogh Jánossal készülő történet szerint főhősünk éppen az erdőben sétál, amikor egy furcsa helyzetben lévő női holttestre figyel fel. A halott körül dolgozó helyszínelők távozása után alaposabban is megnézi a nőt, amikor váratlanul egy rejtélyes gyilkos tűnik fel a közelben. 

HAUNTING TROPHIES (2021) | Concept Trailer [4K]

Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube.Baloghnak azonnal menekülnie kell, mert az ő élete is veszélyben forog. Pár perc múlva azonban egy autóhoz ér, ahol már megkötözve hever a csomagtartóban a következő áldozat. A sztori leírása szerint az egyik nagy csavar az lesz, hogy a semmiből megjelenő pisztolyos idegen a rendőrségnek dolgozik. Az alapötlet már önmagában is érdekes, viszont aki látta bármelyik filmet, amiben Hannibal Lecter szerepel, akkor már tudja, hogy egy elég jó kis krimire számíthat, amiben egy nem mindennapi ember a főszereplő. Az pedig csak fokozza az izgalmat, hogy a német Dark pedig egy elég durván csavaros mindfuck történet, amiben főleg az időutazás körül forog minden. Ezen alkotások pedig valószínűleg egy olyan elképesztő egyveleget alkotnak, amitől a karfánkat fogjuk markolni izgalmunkban.

Szólj hozzá!

Az LMP Pintér Bencét támogatja Győrben

Az LMP - Magyarország Zöld Pártja a 2024-es önkormányzati választáson a Tiszta Szívvel a Városért Egyesület jelöltjét, Pintér Bence polgármester-jelöltségét támogatja.

Hétfőn kezdődik a szombathelyi Fürdő utca aszfaltozása

Gázvezeték csere miatt kellett felbontani az útburkolatot.

Kormányinfó: jön a további nyugdíjemelés

Szerdán üléseszett a kormány.

Búcsúsodik a Savaria Karnevál?

Illés Károly szerint ez történik. A kérdés, hogy honnan tudja, ha ott sem volt.

Még mindig tart a vénasszonyok nyara

A pára- és ködfoltok feloszlását követően derült, napos idő lesz.

Elhunyt id. Koman Vladimir

A Király Sportegyesület edzői stábjának tagja 59 éves volt.

Hasba szúrta unokaöccsét egy vasvári férfi

Családi balhé volt. Összesen öten vettek részt a tömegverekedésben.