Időutazós thriller készülhet a szombathelyi Weöres Sándor Színház egyik színészével

Varga Mátyás 2020-07-20 19:55:08
Balogh Jánossal foroghat a korábban több díjjal is jutalmazott A pásztor alkotójának következő filmje.

Pár perccel éjfél előtt indult el a többek között Horváth Ákost is díjazó A pásztor című film rendezőjének, Illés Lászlónak új alkotásának Indiegogo kampánya. A forgatás tehát még nem kezdődött el, mivel a jelenleg cél az, hogy összegyűjtsék a forgatáshoz szükséges 30 ezer eurót. Amint elérték az összeget, már készülhet is a Hannibalhoz és a Netflixes Darkhoz hasonló alkotás. A Weöres Sándor Színház színészével, Balogh Jánossal készülő történet szerint főhősünk éppen az erdőben sétál, amikor egy furcsa helyzetben lévő női holttestre figyel fel. A halott körül dolgozó helyszínelők távozása után alaposabban is megnézi a nőt, amikor váratlanul egy rejtélyes gyilkos tűnik fel a közelben. 

HAUNTING TROPHIES (2021) | Concept Trailer [4K]

Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube.



Baloghnak azonnal menekülnie kell, mert az ő élete is veszélyben forog. Pár perc múlva azonban egy autóhoz ér, ahol már megkötözve hever a csomagtartóban a következő áldozat. A sztori leírása szerint az egyik nagy csavar az lesz, hogy a semmiből megjelenő pisztolyos idegen a rendőrségnek dolgozik. Az alapötlet már önmagában is érdekes, viszont aki látta bármelyik filmet, amiben Hannibal Lecter szerepel, akkor már tudja, hogy egy elég jó kis krimire számíthat, amiben egy nem mindennapi ember a főszereplő. Az pedig csak fokozza az izgalmat, hogy a német Dark pedig egy elég durván csavaros mindfuck történet, amiben főleg az időutazás körül forog minden. Ezen alkotások pedig valószínűleg egy olyan elképesztő egyveleget alkotnak, amitől a karfánkat fogjuk markolni izgalmunkban.

Szólj hozzá!

Legyen egy szuper okosóra a legújabb kiegészítőd

Gondoltál már arra, hogy beszerezz egy páratlan okosórát? Ha eddig halogattad a döntést, akkor ezt most tekintsd egy jelnek és üdvözölj a gyűjteményedben egy efféle újdonságot. Nemcsak dekoratív kiegészítő, hanem számtalan előnnyel is bír.

Quentin Tarantino mégsem filmkritikusról forgatja utolsó filmjét

A rendező várhatóan tizedik filmje elkészítése után is folytatja a kreatív munkát. Korábban többször célzott rá, hogy minisorozatok és színdarabok rendezése is érdekli.

A performance marketing jelentősége a vállalkozások életében

Minden vállalkozás számára alapvető fontosságú, hogy folyamatosan, méghozzá profitábilisan termeljen új ügyfeleket, vásárlókat. A performance marketing elengedhetetlen a sikerhez, egy laikus számára azonban rengeteg nehézséget okozhat a fizetett hirdetések nyereséges menedzselése, éppen ezért sok esetben a legjobb döntés szakértőket segítségül hívni.

Ütötte, rúgta ismerősét egy körmendi férfi

Még a mobilját is földhöz vágta.

Milyen tényezőket vegyünk figyelembe, ha bútorkárpitot választunk?

A különféle anyagokkal bevont, párnázott bútorok esetében a kárpit színe, textúrája meghatározó jelentőségű az enteriőr stílusa, valamint a tartósság és a tisztíthatóság szempontjából, ezért a választásnál körültekintőnek kell lenni.

Azonnali hatállyal rúgta ki a Vas Népe az újságíróját, miután bejelentette, hogy civilként elindul képviselőnek

Tóth Judit Körmenden szerezne mandátumot. Frissítve a Vas Népe közleményével!

Sulyok Tamás jáki látogatása miatt komoly biztonsági intézkedésekre lehet számítani

A vasárnapi avatón ingyen lehet megtekinteni a templomot és templomkertet is.

Egy győzelemre az elődöntőtől a Falco

Lemosták a Honvédet a pályáról

Már a bíróságon is kamuzik Mirkóczki Ádám, Eger polgármestere

Nem csak adatokat nem adna ki, hanem tényleg nem ad ki.

Pedofil fotós is dolgozott a Little Miss Hungary gyermekszépségversenyen

A gyerekszépségverseny szervezője csalás miatt áll bíróság elé.

A szakember szerint nem indokolt a szúnyoggyérítés Győrben

Hiába jelentek meg a szúnyogok, az élő vizeinkben még nem kezdtek el növekedni a lárvák

Kalapáccsal verte fejbe kutyáját az ittas sárvári férfi

Az állatnak különös szenvedést okozott, és alkalmas volt arra is, hogy a pusztulását okozza.

Megérkezett a balkonszezon

Itt a tavasz, a jó idő, a melegedő időjárás, ideje feldíszíteni az erkélyt. A cikkel ehhez a feladathoz szeretnénk hasznos tippeket adni. Összeszedtük a legfontosabb teendőket, valamint minden hasznos tudnivalót, és eláruljuk, hogy melyek a nélkülözhetetlen szerszámok. 

Havazott az Írott-kőn

Nyárból a télbe.

Megállapodtak a bérekről az Audiban

650 ezer forintos egyszeri kifizetésben is megegyeztek a gyár és a szakszervezet képviselői.