Fotó: Vágvölgyi Bálint

Szinte borítékolható volt a mai meccs kimenetele, hiszen a Falco játékosai közül négyen is megsérültek a játszma előtt. Ennek ellenére közülük ketten, Norfleet és Bruinsma is már a kezdéskor pályára léptek a hazai pályán.

 

 

A szombathelyiek erősen kezdtek, azonban az első negyed végére már elhúzott a Szolnoki Olaj. Ezután a vendégek magas pontkülönbséggel vitték a második negyedet is, a félidőben 32-44 volt az állás a szolnokiak javára.

 

A Falco a mérkőzés második felében sem tudott fordítani az álláson, a harmadik negyedet 48-60-nnal, az egész meccset 66-83-mal vitték a szolnokiak.

 

 

Falco-Vulcano Energia KC Szombathely – Szolnoki Olaj KK 66–83 

Szombathely, Aréna Savaria

Falco: Norfleet -, Váradi 10/6, Bíró 2, Bruinsma 10/3, Reddic 16. Csere: Balmazovics 15/3, Curry 6, Tóth N. 7.

Szolnok: Airington 10/6, Vojvoda 15/3, Benke 10/6, Milosevics 18/3, Andric 5. Csere: Tóth Á. 5, Murphy 9/6, Rowsey 9/3, Kovács 2, Csák

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

comments powered by Disqus

Mobilszolgáltatóknak adta a tűzoltók tömlőszárítóját a kőszegi önkormányzat, ezért kellett másikra költeni a temetőre szánt pénzből. A tömlőszárítóból antenna lett. Temetkezni urnásan lehet a városban, másra nincsen hely.

Hazánkban a halnak meg a legtöbben kezelhető rákbetegségekben az EU-ban, és mivel a kórházi fertőzések aránya is katasztrófa, a szuperbaktériumok erre rátehetnek egy lapáttal.

Napról napra hidegebb lesz.

Persze ott a tömegközlekedés is, a bérlet olcsóbb.

Szerelme is a nézők között volt, mikor megtörtént a tragédia.

Egészítsd ki a mondatot!

Twitter megosztás Google+ megosztás