Korábbi kép: megtalálták a dunai hajókatasztrófa egyik áldozatát Kulcsnál június 4-én - Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

Hat holttestet találtak a Dunában

ugytudjuk.hu
2019. július 24. szerda, 17:38
Továbbra is keresik a dunai hajóbaleset utolsó áldozatát.

A 168 Óra rákérdezett a BRFK-nál, hogy a Dunai hajóbaleset óta hány olyan holttestet találtak a rendőrök, akiket nem a hajóbalesettel összefüggésben kerestek.

 

Megdöbbentő a számadat: összesen hat holttestet találtak a Duna Budapesttől délre eső szakaszán, aki biztosan nem a májusi tragédiában vesztette életét.

 

A lap információi szerint Budafoknál, Dunaújvárosnál, Érdnél, a csepeli révnél, Szigetszentmiklósnál és Dunaharasztinál találták meg az elhunyt személyeket, akik közül ötöt már azonosítottak, egy pedig még folyamatban van.

 

Drámai videó a dunai hajóbaleset utolsó áldozatának kereséséről

A koreai társszervekkel közösen továbbra is folytatják a keresést a Duna 215 kilométeres szakaszán. A Budapesti Rendőr-főkapitányság a Készenléti Rendőrséggel, az érintett megyei rendőr-főkapitányságokkal, valamint a koreai tűzoltókkal együttműködve továbbra is eltűntként keresi a 2019. május 29-ei hajószerencsétlenség utolsó áldozatát.

 

A Hableány sétahajó a Margit híd közelében süllyedt el május 29-én, miután összeütközött a Viking Sigyn szállodahajóval. A fedélzeten 35-en utaztak, 33 dél-koreai állampolgár és a kéttagú magyar személyzet. Hét utast sikerült kimenteni.

 

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás