Forró whiskyvel győzte le a koronavírust egy brit férfi

ugytudjuk.hu 2020-02-03 14:38:00
Az orvosok nem ajánlják, hogy bárki is utána csinálja.

A koronavírusról egy ideje már tudni lehet, hogy az alkohol az egyik legnagyobb ellensége. Egy brit férfi azonban próbára is tette az elképzelést, most azt mondja, hogy 

forró whiskyvel és mézzel sikerült leküzdenie a több száz áldozatot szedő betegséget.

A 25 éves Connor Reed három éve költözött Vuhanba Észak-Wales-ből, hogy angolt tanítson a helyieknek, írja a Mirror. Néhány hete azonban lebetegedett, nehezen lélegzett, ekkor ment orvoshoz. Az orvosok aztán közölték vele a sokkoló hírt, hogy elkapta a koronavírust, Connor ezután kórházba is került.

A férfi azonban nem szedte be az antibiotikumokat, amiket az orvosok adtak neki, helyette inkább a whiskey-s üveghez nyúlt. Habár inhalálót használt, hogy könnyebben lélegezzen, de Connor szerint a méz és az alkohol keverékes győzte le a vírust. 

Az orvosok szerint szerencséje volt a férfinek, de nem ajánlják, hogy mások is a régimódi gyógykezelést válasszák, mert könnyen tragédia lehet a dolog vége. Connor azt mondja, hogy amióta felépült, Vuhan igazi szellemvárossá vált. "Alig vannak emberek az utcákon, a boltok lassan kifogynak a friss gyümölcsökből és zöldségekből" - mondta az angol lapoknak. 

Connor végül a brit hatóságoknak is jelezte, hogy elkapta a vírust, akik ekkor felajánlották, hogy felteszik egy hazafelé tartó gépre. A férfi azonban visszautasította az ajánlatot, azt mondja, hogy ha neki sikerül túlélnie a betegséget, akkor azzal bizonyítja, hogy a koronavírus igenis legyőzhető. 

Szólj hozzá!

Ezért fontos, hogy megfelelő olaj- és levegőszűrőt válasszunk motorkerékpárunkhoz

A motorkerékpár megbízható működése és élettartama nagyban függ attól, hogy milyen alkatrészeket használunk. Az olaj- és levegőszűrők cseréje fontos a megfelelő működés érdekében, és nem elhanyagolható szempont a megfelelő alkatrész kiválasztása.

Magyar Klipszemle: Pogány Induló videója kapta a fődíjat

Pogány Induló Úgy hiszem című dalához készült kisfilm kapta a fődíjat a 8. Magyar Klipszemle-gálán. A nyertesek között van Azahriah, a Carson Coma és Krúbi is.

Prostitúció Szentgotthárdon

Élettársát kényszerítette testének árulására egy férfi.

Megbüntette a Médiatanács a Győr+ Rádiót

Nem sugároztak elegendő közszolgálati műsort.

Miért előnyös a vezeték nélküli porszívó?

Bár még nagyon messze van karácsony, az üzletekben már készülnek az ünnepi dekorációk, olykor-olykor felcsendül egy-egy téli dallam is, és a híradásokban is egyre több cikk szól arról, mit érdemes vásárolni ajándékba.

Kiszökött és emberre támadt egy moszkvai őrkutya Katafán

Az állat maradandó sérüléseket okozott.

19 fa menekült meg Szombathelyen a kivágástól

És még így is elkészül a csapadékelvezető az Erdei Iskola úton.

Másodfokon is elítélték a betegektől plusz pénzt beszedő Vas megyei orvost

A vádlott a rokonoktól összesen 4 millió 53 ezer 707 forintot kapott.

Milyenek a tökéletes, ünnepi eseményekhez illő bankettbútorok?

A rendezvényhelyszínek tulajdonosai, üzemeltetői számára komoly fejtörést okoz, hogy milyen konferenciabútorokat szerezzenek be, amelyek minden igényt kielégítenek, és a hétköznapiak mellett díszes eseményekre is megfelelőek lehetnek. 

Parkoló autókat tört egy részeg sofőr Szombathelyen

Két napra rá - ekkor már jogsi nélkül - megint részegen vezetett.