Emberrel a szélvédőjébe szorulva menekült egy autós Budapesten

Vágvölgyi Bálint
2020. január 17. péntek, 16:20
Filmbe illő jelenetek játszódtak le a fővárosban.

Egy zebrán elütött és az autó szélvédőjébe szorult emberrel együtt hagyta el a helyszínt egy gázoló a fővárosban - írja az MTI egy rendőrségi hír alapján.

 

A közlemény szerint egy autós értesített egy a X. kerületi Keresztúri úton a piros lámpánál várakozó rendőrt még január 15-én, hogy nem sokkal azelőtt látta, hogy a Kerepesi úton, a zebrán elütöttek egy gyalogost, és a gázoló - a szélvédőbe szorult sérülttel együtt - elhagyta a helyszínt.

 

A rendőr a baleset irányába indult, amikor egy férfi leintette és elmondta, hogy néhány perccel azelőtt látott egy autót, amelynek szélvédőjébe egy ember szorult, egy közeli parkolóba behajtani. A nyomozó megtalálta a beszakadt szélvédőjű autót, majd a néhány méterrel arrébb, az aszfalton fekvő sérült férfihez szaladt, aki eszméleténél volt, de komoly fájdalmakkal küzdött.

 

A helyszínen három férfi járkált fel-alá, akikről kiderült, ők ültek a gázoló autóban. Egyikük elismerte, ő volt a sofőr. A nyomozó a három férfit az erősítés megérkezéséig visszatartotta, majd átadta a Budapesti Rendőr-főkapitányság járőreinek.

 

Az elgázolt férfit súlyos sérülésekkel vitték kórházba - áll a közleményben.

 

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás