HIRDETÉS

Fotó: MKKP Vas megye

Eltüntettek a kétfarkúak pár veszélyes kátyút a szombathelyi piacnál

ugytudjuk.hu
2019. június 24. hétfő, 10:00
Nem tétlenkedett a kutyapárt vasi szekciója a hétvégén, ami a munkát illeti.

Vasárnap írtunk róla, hogy egy egész napos klub keretein belül a Magyar Kétfarkú Kutya Párt passzivistái kicsinosították a szombathelyi Borostyánkő Áruház melletti biciklis aluljárót, a város sziluettjét festették fel a szétfirkált, koszos falra. 

 

Most éppen egy lepukkant aluljárót csinosítottak ki Szombathelyen a kutyapártosok

Vágvölgyi Bálint Szombaton egy egész napos klub keretein belül a Magyar Kétfarkú Kutya Párt maroknyi szimpatizánsa kicsinosította a Borostyánkő áruház melletti biciklis aluljárót. Legalábbis az egyik felét. Ezt a hihetetlenül menő mintát festették fel kézzel: A logó maga korábbról már adott volt, ehhez tervezték hozzá a város sziluettjét.

 

De nem csak ez történt a hétvégén. Gerillakátyúztak is egyet a piac mellett, egészen pontosan hét darab méretes és veszélyes kátyút sikerült betömniük. Annak idején még mi is beszámoltunk róla, hogy az MKKP közösségi gyűjtésbe kezdett a szombathelyi kátyúk "elrontásának" érdekében, amelynek keretében körülbelül 90-100 ezer forint jött össze. Most ennek köszönhető, hogy a hétvégén nekiestek a munkának. Elmondásuk szerint sokkal több volt betervezve, csak mivel rájuk szakadt az eső, ezért nem tudták befejezni a munkát, de megígérték, hogy még a nyáron folytatják majd a "lukak betömését".

 

MKKP Vas megye

Kàtyúztunk is tegnap a Piac mellett, hét nagy kàtyút sikerült is betömnünk, de sajnos az eső miatt nem tudtuk befejezni. De nem adjuk fel, egy másik alkalommal folytatjuk majd a kàtyútlanìtàst....


 

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás