HIRDETÉS

Gyűjtésbe kezdtek a vasi Kétfarkúak, hogy Szombathelyen is "elronthassák" azokat a fránya kátyúkat

ugytudjuk.hu
2019. május 4. szombat, 15:50
Nemsokára Szombathelyen is bűnözni fog a kétfarkú kátyú-kommandó!

Nemrég írtunk róla, hogy önkéntes kátyúzással javította ki az úthibákat Pécsen a Magyar Kétfarkú Kutya Párt.

 

Ötven kátyút tüntettek el a kétfarkúak Pécsen - Videó

ugytudjuk.hu Kátyúnként kétezer forintból javította ki az úthibákat Pécsen a Magyar Kétfarkú Kutya Párt helyi szervezete - derült ki a Facebookon megosztott videójukból. A legtöbbet bejelentett kátyúkkal foglalkoztak, a pénz a párt saját kasszájából, illetve magánfelajánlásokból származott, utóbbi több mint 85 ezer forint volt, a javítás végösszege pedig 100 ezer forint.

 


A legtöbbet bejelentett kátyúkkal foglalkoztak, a pénzt a párt saját kasszájukból, illetve a lakók magánfelajánlásaiból gyűjtötték össze , utóbbi több mint 85 ezer forint volt, a javítás végösszege pedig 100 ezer forint, amelyből összesen 50 kátyút sikerült betömniük. 
 

 

Sokak nagy örömére úgy tűnik, a párt nemsokára Szombathelyen folytatja, amit Pécsett elkezdett. A kátyúzógépük következő állomása ugyanis a mi szeretett városunk lesz és ennek megvalósításához az MKKP vasi szervezete most a szombathelyi lakosság segítségét kéri.


 

"Az MKKP Vas megyei szervezete s kutyapárttikkárinája most úgy döntött, vállalja a kockázatot és felveszi a fegyvert a kátyúbűnözés ellen!  

Az alapanyag (aszfaltgranulátum és valami trutyi, amit rá kell önteni) beszerzésében és a betömendő lyukak felkutatásában azonban a ti támogatásotokra is szükségünk van: kérünk benneteket, ha tehetitek, járuljatok hozzá – ha csak egy ingyensör árával is – Szombathely kátyútalanításához.A munka ún. látványkátyúzás lesz, azt szeretnék, ha minél többen velük tartanának és "akadályoznák a munkát erős nézéssel, borzalmas faviccekkel vagy töménytelen alkoholmentes sörrel." De szimpla szurkolókat is szívesen látnak.
 


Aki szeretné támogatni a Kutyapárt akcióját, az itt teheti meg:

 

Kátyúzás Szombathelyen - köszpénz.ketfarkukutya.com

Szombathely igazi kátyú-paradicsom. Városunkban az utóbbi években kifejezetten megnőtt a kikapcsolódni vágyó kátyúk száma, akik az önkormányzat kátyúturizmussal kapcsolatos áldásos munkásságának hála, évről-évre egyre többen vannak. Ekkora rohamra viszont a város lakossága nem volt felkészülve és az önkormányzat kezéből is kicsúszni látszik a gyeplő.

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás