Elmenekült a helyszínről a férfi, aki tegnap egy gázpisztollyal kirabolt egy szombathelyi trafikot

Fehér Buda
2018. november 21. szerda, 13:12
A rendőrség a lakosság segítségét kéri.

Nemrég írtunk arról, hogy tegnap egy férfi egy gázpisztollyal kirabolt egy szombathelyi trafikot. A trafikban dolgozó eladóra többször is rálőtt, aki ennek következtében megsérült. 

 

A rendőrség most a police.hu-n adott információkat az üggyel kapcsolatban. Mint írják, a férfi tegnap este 21 óra 32 perc körül bement a szombathelyi Zanati úti Nemzeti Dohányboltba, ahol az eladót -  a nála lévő gázriasztó fegyverrel fenyegetve és azt használva is  - a bevétel átadására kényszerítette. A kassza tartalmát az elkövető kivette, majd az így megszerzett pénzzel gyalogosan elmenekült a helyszínről.

 

Az elkövető 40-50 év körüli, körülbelül 165-170 centiméter magas, zömök testalkatú. A bűncselekmény elkövetésekor kapucnis fekete bőrkabátot, kötött sapkát, piros-fekete színű álarcot, kék farmert és barna munkavédelmi bakancsot viselt.

 

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki a képeken látható férfit felismeri, vagy tartózkodási helyével kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a 06/94/521-090-es telefonszámot, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a „Telefontanú” ingyenesen hívható 06/80/555-111-es zöldszámán, vagy a 107-es, illetve a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén!
comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás