Fotó: MKKP Vas megye

Elérte célját a Kutyapárt: betömtek pár kátyút a szombathelyi Piacnál, erre tegnap megcsináltatta az önkormányzat a maradékot

ugytudjuk.hu
2019. június 27. csütörtök, 08:20
Úgy tűnik, bevált a kátyúbűnözés.

Hétvégén számoltunk be róla, hogy a Magyar Kétfarkú Kutya Párt passzivistái kifestettek egy biciklis aluljárót és gerillakátyúztak is egyet a piac mellett. Egészen pontosan hét darab méretes és veszélyes kátyút sikerült betömniük. Bár sokkal többet terveztek be, de a hatalmas eső miatt nem tudták aznap befejezni.

 

Eltüntettek a kétfarkúak pár veszélyes kátyút a szombathelyi piacnál

ugytudjuk.hu Nem tétlenkedett a kutyapárt vasi szekciója a hétvégén, ami a munkát illeti. Vasárnap írtunk róla, hogy egy egész napos klub keretein belül a Magyar Kétfarkú Kutya Párt passzivistái kicsinosították a szombathelyi Borostyánkő Áruház melletti biciklis aluljárót, a város sziluettjét festették fel a szétfirkált, koszos falra.

 

Úgy néz ki, az akció hatásos volt és a valódi illetékes a fejéhez kapott, ugyanis tegnap végre betömték a Piac környéken lévő kátyúkat, amely rengeteg ember életét keserítette meg nap, mint nap. A jó hírről az MKKP Vas megyei szervezete számolt be a Facebook-oldalán.

 

null

null

 

Úgy tűnik, a kétfarkúak módszere működik és ahogy végül a barbár buszmegállórombolásnak, úgy ennek a történetnek is happy end lett a vége.

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás