Elég az ígérgetésből! Már a szülők is csatlakoztak az SZKKA Szurkolói Kör aláírásgyűjtéséhez

ugytudjuk.hu 2019-10-07 10:04:00
Megelégelték, hogy az NB1-es csapatnak méltatlan körülmények közt kell edzenie.

Nem olyan rég számoltunk be róla, hogy arra buzdít az SZKKA Szurkolói Kör, hogy minél többen írják alá az általuk megfogalmazott petíciót, melyet azért indítottak el, hogy végre Szombathelynek is lehessen saját kézilabda stadionja. A kezdeményezéshez már a Szülői Munkaközösség (SZMK) tagjai is csatlakoztak.

Mint írják a petícióban is, a klubnál 400 gyermek sportol. Utánpótlás csapataik az összes korosztályban, a legmagasabb osztályban képviseltetik magukat, ráadásul sikerekkel övezve. A legszomorúbb az egészben az, hogy állításuk szerint

más városokban sokkal több segítséget, megbecsülést kapnak, a körülmények pedig össze sem hasonlíthatók a riválisokéval.

A Szombathelyi KKA videójában a SZMK egyik tagja, Lakatosné Kányási Andrea elmondta: a szülők is támogatják a szurkolói kör által elindított kezdeményezést, hisz ők is azt szeretnék, hogy az NB1-es csapat és a gyerekek az edzőikkel együtt a magas színvonalú szakmai munkát méltó körülmények közt, itthon tudják végezni.

Nagy Sándor, aki a csapat egyik legrégebbi szurkolója szintén a felvételen elmondta, hogy mennyire igazságtalannak érzik, hogy nincs helye itthon a kéziseknek, hisz óriási teljesítményt értek el azzal, hogy bekerültek az NBI-be, az emberek pedig szeretnének helyben meccse járni.

A videóból kiderül, hogy "Szombathely hangja" - aki a meccsek előtt szokott fellépni -, Tóth Dániel is aláírta a petíciót, ő is fontosnak tartja, hogy legyen egy saját csarnoka, ahol a szombathelyi kézilabdások edzeni és játszani tudjanak.

Aláírás gyűjtés a saját kézilabda csarnokért

Aláírás gyűjtés a saját kézilabda csarnokért

Pár szó az előzményekről:

A szurkolóknak egyszerűen elege lett az ígérgetésekből. Abból, hogy hiába született közgyűlési határozat június 18-án, mégsem tudják használni a Haladás Sportkomplexum termét, az Aréna Savariában pedig a waxozás nehezíti meg az edzéseket. Szeretnének végre biztonságos és megfelelő körülményeket biztosítani mind a csapatnak, mind a gyerekeknek, hisz az egész város számára nagyon fontos, hogy a szombathelyi gyerkek Szombathelyen is maradjanak.

"Elég az ígérgetésekből! Az SZKKA Szurkolói Kör (Savaria Blue-White Lions) nem nézi tovább a tétlenkedést, aláírásgyűjtést kezdeményez, mert felháborítónak tartjuk, hogy a 44 év után újra élvonalbeli szombathelyi csapat Répcelakon kell, hogy eddzen és játsszon a világklasszisok sorát felvonultató, EHF Kupa-győztes Siófok ellen, így csak maximum 250-en láthatjuk kedvenceinket, dacára annak, hogy az első hazai bajnokinkra is már közel kétezren látogattunk ki..".- áll a petícióhoz készült közleményben.

Megint zűr van a szombathelyi kézilabdával: Répcelakon fogadja "hazai pályán" az EHF-kupagyőztest az SZKKA

Farkas Bazsi A Falco BL-főtáblára kerülése miatt nem férnek be az Arénába. A Haladás VSE vezetője még csak válaszra sem méltatta a kéziseket. FIZETETT POLITIKAI HIRDETÉSMEGRENDELŐ: MOMENTUM MOZGALOM Nem újdonsült a Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia helyzete. A szombathelyi közgyűlés határozott arról, hogy a csapatnak helyet kell biztosítani a városi létesítményekben: az Aréna Savariában és a Haladás Sportkomplexumban.

A petícióban a következő követeléseket fogalmazták meg:

  • A város ne csak ígérgessen, hanem oldja meg rövid és hosszútávon a kézilabda sportág teremproblémáit.
  • A város hajtsa végre a június 18-án hozott közgyűlési határozatát, amiben, mint munkáltató, felszólította Gál Sándort, a Haladás Sportkomplexum Fejlesztő Nonprofit Kft. ügyvezetőjét, hogy kössön megállapodást az SZKKA-val, annak érdekében, hogy 8 NB I-es hazai mérkőzésre és az edzésekre biztosítsa a Haladás Sportkomplexumot.
  • Végleges megoldásként egy új kézilabda-csarnok megépítése lehetne a legüdvözítőbb megoldás, hiszen nemcsak a felnőtt csapat, a négyszáz fős utánpótlás bázis is hétről hétre méltatlan körülmények között edz, így nem lehet a szakmai munkát ilyen magas szinten biztosítani.

A teljes petíció szövegét itt találjátok.

Szólj hozzá!

Az idén sem fizet osztalékot a Rába

Győri ingatlanok érétkesítéséről is döntött a cég.

Azzal fenyegette a sárvári gyámügyest a nő, hogy megöli

„Na te büdös k***a, ha te ezt megtetted, akkor nem fogok veled szépen beszélni!”

Tizenkét gyanúsítottja van már annak az ügynek, amiben letartóztatták a volt győri rendőrkapitányt

A volt kapitányon kívül egy másik gyanúsítottat is fogva tartanak, aki szintén fontos és magas rangú, nyugalmazott rendőr.

Szúnyogok: Győrben kiterjedt biológiai gyérítés egyelőre nem szükséges

A Győr-Szol Zrt. már megtette az előkészületeket a szúnyoggyérítési munkálatok megkezdéséhez.

Legyen egy szuper okosóra a legújabb kiegészítőd

Gondoltál már arra, hogy beszerezz egy páratlan okosórát? Ha eddig halogattad a döntést, akkor ezt most tekintsd egy jelnek és üdvözölj a gyűjteményedben egy efféle újdonságot. Nemcsak dekoratív kiegészítő, hanem számtalan előnnyel is bír.

Quentin Tarantino mégsem filmkritikusról forgatja utolsó filmjét

A rendező várhatóan tizedik filmje elkészítése után is folytatja a kreatív munkát. Korábban többször célzott rá, hogy minisorozatok és színdarabok rendezése is érdekli.

A performance marketing jelentősége a vállalkozások életében

Minden vállalkozás számára alapvető fontosságú, hogy folyamatosan, méghozzá profitábilisan termeljen új ügyfeleket, vásárlókat. A performance marketing elengedhetetlen a sikerhez, egy laikus számára azonban rengeteg nehézséget okozhat a fizetett hirdetések nyereséges menedzselése, éppen ezért sok esetben a legjobb döntés szakértőket segítségül hívni.

Ütötte, rúgta ismerősét egy körmendi férfi

Még a mobilját is földhöz vágta.

Milyen tényezőket vegyünk figyelembe, ha bútorkárpitot választunk?

A különféle anyagokkal bevont, párnázott bútorok esetében a kárpit színe, textúrája meghatározó jelentőségű az enteriőr stílusa, valamint a tartósság és a tisztíthatóság szempontjából, ezért a választásnál körültekintőnek kell lenni.

Azonnali hatállyal rúgta ki a Vas Népe az újságíróját, miután bejelentette, hogy civilként elindul képviselőnek

Tóth Judit Körmenden szerezne mandátumot. Frissítve a Vas Népe közleményével!

Sulyok Tamás jáki látogatása miatt komoly biztonsági intézkedésekre lehet számítani

A vasárnapi avatón ingyen lehet megtekinteni a templomot és templomkertet is.

Egy győzelemre az elődöntőtől a Falco

Lemosták a Honvédet a pályáról

Már a bíróságon is kamuzik Mirkóczki Ádám, Eger polgármestere

Nem csak adatokat nem adna ki, hanem tényleg nem ad ki.