Drágállja a helyi Jobbik a győri Spartacus-csónakház önkormányzat által fizetett vételárát

Papp László Tamás 2020-12-01 17:10:00
A párt erről közleményben szólt.

„Igazi ünnep" Győr polgármestere szerint a Spartacus csónakház megvásárlása. A Fidesz lakájmédiájának örömködése mögé nézve viszont ennél árnyaltabb a helyzet. 2016 őszén a „független" szakértői vélemény alapján az Unicentrál 70 millió forintért (három típuslakás áráért) vehette meg a csónakházat a várostól, pontosabban a Győri Vízügy-Spartacus Evezős Klubtól, azzal az ígérettel, hogy 300 millió Forintból teljesen felújítja azt. Persze ebből nem lett semmi, sőt az igazán rossz gazdái hagyták lepusztulni. Most, öt év után a város újra megvásárolta, de már 135 millió forint plusz áfáért” – áll a Jobbik győri alapszervezet közleményében. (A csónakház átadásáról portálunk is beszámolt.)

Átadták a győri önkormányzatnak a Radó-szigeti csónakházat

Kovács Gyula, a korábbi tulajdonos Unicentrál-Vagyonkezelő Kft. ügyvezetője és Dézsi Csaba András, Győr polgármestere A Radó-szigeti csónakház udvarán, a felújított épület látványtervével a háttérben írta alá az átadásról szóló dokumentumot. Ma terjesztett a győri közgyűlés elé egy javaslatot Dézsi Csaba András (Fidesz-KDNP), a város polgármestere.

 

„Csodálatra méltó lehet, hogy mitől értékelődött fel hirtelen, és mi indokolja a városvezetők örömét, hiszen itt megint egy fidesz-közeli vállalkozó dörzsölheti a markát. Ide tartozik, hogy a közelmúltban a GYAC klub evezős szakosztályának eddigi vezetőjét Papp Oszkárt választották a GYAC elnökévé, annak a klubnak az élére, ahol felügyelőbizottságban ott ül dr. Rákosfalvy Zoltán. A GYAC kiemelt partnerei többek között a MOB, az önkormányzat és a Győr+ nevű médiacég” – mondja a helyi Jobbik.
 
„Dr. Dézsi Csaba polgármester a Győrplusz médiában közölte, hogy a teljes rekonstrukció ennél, mintegy kétmilliárd forintra tehető. A beruházáshoz központi forrást is szeretnének igénybe venni. Tehát ha összegyűlnek a fidesz-közeli körök, akkor a felújítás mindjárt hétszeresébe fog kerülni az adófizetőknek? A Jobbik győri alapszervezete követeli a projekt független szakértőkkel történő azonnali átvizsgálását, valamint azt, hogy a GYAC klub, különösen az evezős szakosztály gazdálkodását legalább öt évre visszamenőleg szintén független szakértőkkel vizsgálják át és ezekről a közvéleményt tájékoztassák! – zárul a közlemény.”

Szólj hozzá!

Most a győri Városháza folyosóján lépett meg Pintér Bence elől a GYHG vezérigazgatója

Legutóbb az irodában bújkálva rendőrt hívott, de most sem vette át a Kúria ítéletét.

Mitől lesz igazán modern egy konyha?

Mindannyian tudjuk, hogy a trendek jönnek és mennek, hogy a lakberendezési stílusok legalább olyan lendületesen változnak, mint az öltözködésben a divat, mégis vágyunk arra, hogy a mi konyhánk is modern legyen.

Nem kapott NB II-es licencet a Haladás

Az NB III-as versenyengedélyben még reménykedik a vezetőség.

A költöztetés árát több feltétel is befolyásolja

A költözés egy több összetevős művelet, melynél a siker sok mindenen múlik. Nem csupán a helyes időzítés, de a megfelelő előkészület, a költöztető cég kiválasztása és a költségek optimalizálása is lényeges elem. Ennek megvalósítása érdekében előzetes tervezésre is szükség van, amelybe beletartozik az árajánlat kérése is. 

Lezárták a gödi Samsung gyár bejáratait

Az LMP politikusai és aktivistái más ellenzéki politikusokkal és aktivistákkal fogtak össze.

A győri Városrendészet vezetője indul a vámosszabadi polgármesteri székért

Dézsi Csaba András polgármester többször beszélt mostanában arról, hogy Győrhöz csatolná a falut, Miletics Mór lehet a trójai falova.

2,3 milliárd forint vesztesége volt 2023-ban a Győr-Szolnak

Megjelent a városüzemeltető cég beszámolója a tavalyi évről.

Öt és fél évet kapott a drogos, ittas győrűjfalui autós ámokfutó

Az autóban senki sem használt biztonsági övet, egy fiatal nő meghalt.

Zsugorodik a Fidesz Szombathelyen?

Egy kis teremben elfért Dömötör Csaba hallgatósága.

Győr nagy részén szúnyogirtás lesz csütörtök éjszaka

Amennyiben az időjárási körülmények engedik.

Mi alapján válassz arcápoló kozmetikumokat?

Sok nagy márka életkor szerint ajánlja az arcápoló készítményeket, így ha most kezded a bőröd ápolását, valószínűleg eszerint választasz, azonban sokkal inkább a bőröd aktuális állapota kellene, hogy meghatározza a rutinodat. 

Hetven tő kendert nevelt a családi ház mellett a vendvidéki településen élő férfi

A vádlott által termesztett növények száma a csekély mennyiség felső határát meghaladta.

Győr volt polgármestere, Balogh József Pintér Bencét támogatja

Vérfrissítésre, fiatalokra van szükség a volt polgármester szerint.

Új köztéri szobra lehet Szombathelynek

Éhen Gyula alakja kerülhet vissza az Éhen Gyula térre.

A szombathelyi Városházán lesz az SZKKA szurkolói ankétja - Frissítve

Teljesen nyilvánosan öntene tiszta vizet a pohárba a városvezetés.

Női karóra a merészebb színek kedvelőinek

Sokan a diszkrét, visszafogott kiegészítőkre esküsznek, míg mások szeretnek kísérletezni és játszani a különféle színekkel vagy anyagokkal. Olykor szívesen nyúlunk egy-egy extravagánsabb darabhoz, mint például egy lenyűgöző zöld női karórához.

Három játékos távozott a Szombathelyi Haladástól

Pálfi Donát a Facebook-on köszönt el a szurkolóktól.

A győri Rómer Házba érkezik a Háromharmad podcast

Élőben veszik fel a 24.hu politikai kibeszélőműsorát.

A charmok mindenki szívébe belopják magukat

Ékszerek terén is elengedhetetlen a megújulás, ennek ellenére léteznek olyan különleges koncepciók, amelyek hosszú éveken át velünk maradnak. Ennek ékes példái a charmok, amelyek töretlen népszerűségnek örvendnek az utóbbi időben. 

Legyen sajtónyilvános a Haladás taggyűlése!

Nyílt levél a Haladás Labdarúgó és Sportszolgáltató Kft. tulajdonosaihoz.