HIRDETÉS

DK: Balázsy Péter jobban tenné, ha befejezné a hazudozást

ugytudjuk.hu
2019. szeptember 12. csütörtök, 16:43
Sajtóközlemény.

Balázsy Péter, a Fidesz polgármesterjelöltje nyilatkozott egy kormánypárti napilapnak, és cáfolta, hogy a szombathelyi Fidesz vendégmunkásként érkező migránsoknak munkásszállót akar építeni Szombathely belvárosában.

 

Ezzel szemben a valóság az, hogy a magyar kormány már 2016 ősze óta igyekszik ukrán dolgozókat behívni az országba, ennek részeként 450 millió forint támogatást kapott tavaly egy Kósa Lajos közeli debreceni cég, hogy „elősegítse” az ukrán munkások érkezését. A 450 millió forintból közel 100 millió forintot költöttek el Ungváron, Kijevben, Harkovban, Lvovban, Odesszában közzétett hirdetésekre.

 

Továbbá tény, hogy Balázsy Péter jobbkezének számító Lendvai Ferenc, szombathelyi fideszes frakcióvezető és a fideszes városvezetés egy javaslatot terjesztett a közgyűlés elé, ami szerint a Széll Kálmán utca 24. számú házban munkásszállót akarnak kialakítani az ukrán migránsoknak.

 

Ezt a dr. Nemény András vezette Éljen Szombathely! frakció akadályozta meg. Balázsy Péter jobban tenné, ha befejezné a hazudozást, és végre
kiállna a szombathelyiek elé egy vitára a többi polgármesterjelölttel.

 

Ne a szombathelyi adófizetők pénzéből hirdesse a Fidesz és Balázsy, hogy jöjjenek ukrán migránsok Szombathelyre, és ne építsenek nekik munkásszállót!

 

Októberben vegyük tőlük vissza városunkat! Szombathely ne a Fidesz egyik provinciája legyen. Szombathely legyen újra mindenkié!

 

Demokratikus Koalíció Szombathelyi Szervezete

 

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás